Truth Hunter er tilbake

jesus-iphoneMen denne gangen, eksklusivt på Norsk, og under pseudonymet Korrupsjonsjegeren, og med ny URL. Vårt mål er å rapportere nyhetene som Norsk Media ikke tør eller ønsker å rapportere. Vi skal være underlivsgravende og sosialpornografiske som aldri før, og peke på mannskiten der mannskiten er! Vi skal hjelpe deg å få Sannheten om overgrep begått av myndighetspersoner der du bor frem i lyset. Vi er ikke fornøyd før halvparten av offentlige ansatte myndighetspersoner er sparket, og resten skjelver i buksene av frykt! Vi tør der ingen andre gjør noe!

Hvis du har informasjon som du ønsker å få publisert, send oss gjerne en email på isa.lightbringer@gmail.com, og vi skal hjelpe deg å få Sannheten frem slik at Rettferdigheten seirer! Men vi krever videobevis eller videovitnemål! Så send oss derfor gjerne link til en unlisted YouTube video, hvor du enten forteller din historie selv, eller viser frem bevis for overgrep begått av myndighetspersoner, sammens med tillatelse for at vi kan bruke videoen din og remikse den slik vi trenger. Hvis du ønsker å være anonym mens du filmer ditt vitnemål, så bruk gjerne en Guy Fawkes maske og hettegenser mens du filmer deg selv, og avgir vitnemål. Hvis du har videobevis hvor du selv eller andre er synlige, som ikke ønsker å bli offentlige personligheter, så la meg vite dette, og jeg skal sladde ansiktene av de du ønsker å få sladdet.

Basically, hvis du har på video at en myndighetsperson overgriper seg, eller oppfører seg korrupt på noen som helst slags måte, så skal jeg legge det frem for det Norske Folket!

Slik sparker vi oppover, til alle de råtne eplene har falt ned!

One thought on “Truth Hunter er tilbake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s