Da Romerike Politikammer slo terroralarm på grunn av ei Bestemor med Roser

roserDen 21. Oktober 2014, var vi en liten gjeng som dro til Lillestrøm. Vi tok med en bukett med roser hver, og gav bort gratis klem til de som ville ha. Da vi kom frem, var hele Lillestrøm og Skedsmo kommune satt i “terrorberedskap”, og det var på hengende håret at ikke bestemora vår ble slengt på glattcelle.

Flere av oss hadde med kamera, og det ene kameraet ble tatt uten samtykke fra eieren, hvorpå politibetjenten slettet filmer mot eierens samtykke. I tillegg legitimerte politiet seg heller ikke, og vi følte oss egentlig ganske trakassert. Se selv hvordan det gikk.

Dagens terror-schizofreni hos styresmaktene er absurd. Hvis dagens regime fortsetter, så vil det ende opp med at hele Norges befolkning er erklært for å være terrorister, og det blir “staten mot folket”. Det vil i så fall bli en repetisjon på noe som konsekvent har falt dårlig ut for “staten” sin del, for de som kan sin historie.

Beklager hvis du synes at jeg er slem, siden jeg ikke feier mannskiten under teppet. Men med mindre noen peker på mannskiten, så er det umulig å bære den ut. I så måte, er jeg bare enda en budbringer, i en lang rekke av budbringere, både i det Norske land, og det store utland.

Hvis du er en del av dette regimet, så vær så snill å svare meg på dette spørsmålet; Kan vi ikke gjøre dette bedre, er det virkelig dette dere vil …?

Advertisements

2 thoughts on “Da Romerike Politikammer slo terroralarm på grunn av ei Bestemor med Roser

  1. Dere sprer budskap om fred og kjærlighet.. Ganske kjipt å se hvordan Norge har blitt en politi stat.. Syntes veldig synd på de som jobber i politiet, overgangen blir nok veldig tøff for dem…

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s