Da Øystein Beyer blokkerte meg på Facebook

oeystein-beyerMøt Øystein Beyer, Øystein er ordfører i Porsgrunn. På fritida si, er han en pungsteinslaus, rævslikkende rasist, med spesielt stor skepsis for Polakker, men det er en annen historie!

I 2013 så blokkerte Øystein meg på Facebook. Da hadde jeg posta en kommentar på profilen hans, og fortalt han om at man kunne kjøpe C-Vitamin for 1.000 kroner grammet på Jimmis Pub. De som pusha det, kalte det for “Kola”. Slik klarte de å gjøre seg rike på Placebo.

Da Øystein blokkerte meg, ble jeg litt “paff”. Uken før, hadde han nemlig gitt meg “High Five” på gata under Teaterfestivalen, og bedt meg om å “fortsette det gode arbeidetl”. Dette er et direkte sitat, og ja, jeg har vitner!

Da Øystein blokkerte meg, ble jeg såpass snurt, at jeg skrev en sang til han! Sangen heter “Grenland Såpedepartement”, og er en kommentar til hva jeg liker å kalle for “Telemarks Overforhykleri”!

Med mindre du også er blokkert på Facebook profilen til Øystein, så hadde jeg satt pris på om du kunne postet en lenke til denne bloggen hos han, og spurt han om han synes sangen min er fin? Det hadde vært koselig! Du skjønner nemlig det atte; “Vi kose vårs i Grenland!”

Advertisements

One thought on “Da Øystein Beyer blokkerte meg på Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s