Da en Sinnssjuk Nordmann fikk Norge til å tro at vi var omringet av Arabiske Terrorister

anders-behring-breivikSe nøye på bildet ved siden av denne artikkelen. Ser dette ut som en Arabisk Terrorist?

Visste du at det var Anders Behring Breivik sitt forslag å bevæpne Norsk Politi? Han skrev om det i sitt “manifest”. Han mente det var et nødvendig ledd i å trappe opp “kampen mot terror”, slik at Norge skulle bli smittet av det samme terrorhysteriet som USA er smittet av.

Før Anders Behring Breivik gikk fullstendig ape sinnssjuk, og drepte 76 mennesker på Utøya og i Regjeringskvartalet, så visste alle Nordmenn at vi levde i et flott land. Etter den 22. Juli, så klarte han faen meg å innbille oss at alle innvandrere var terrorister!

I “manifestet” sitt, så skrev ABB at det var viktig for han å unngå å bli erklært sinnssjuk, hvis han skulle overleve, og bli fremstil for retten. Årsaken var at hvis han ble erklært som sinnssjuk (noe som han var), så ville han bli “avfeid” som en tulling! Noe han var!

Ved å nekte å definere han som sinnssjuk, så har i praksis den Norske Staten gitt handlingene hans “legitimitet”, og Anders er i dag av mange Nordmenn sett på som en “motstandsmann”. Hvis vi hadde klart å dratt huene våre ut av rævhølene våre, så ville vi kalt en spade for en spade, og Anders for rape sinnssjuk!

Merk, dette betyr ikke at vi skal slippe han ut blant normale folk! For Guds skyld! Jeg mener selv at han kanskje har det best på lukked avdeling så lenge han lever! MEN, ved å ikke definere han som det han er, sinnssjuk, så gir vi handlingene hans LEGITIMITET! Og DET er det SISTE vi trenger! Da har basically tullingen vunnet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s