Da PST begynte å tro på Spøkelser

ghost-bustersDen 27. Juli 2014 skulle Norge rammes av “terror” igjen. Da hadde vi levd under terrorberedskap i flere dager, og Norsk Presse hadde brukt krigstypene sine igjen. Det er bare et problem, og det er at det kom aldri noe terror!

For alle som har lest litt om Islam, så er det egentlig ganske åpenbart hva som skjedde. Den 27. Juli 2014, så var det nemlig Eid. Eid er Muslimene sin versjon av “1. April”. Da feirer alle Muslimer den største røverhistorien som noensinne har blitt fortalt. Da feirer Muslimene at Profet Muhammed kom ut av huset sitt, og fortalte disiplene sine, at han hadde ridd på en hvit hest med vinger til Jerusalem!

Selv Profet Muhammed sine egne disipler trodde ikke noe på historien til han. Og hadde det ikke vært for Abu Bakr, så hadde sannsynligvis Islam stoppet, der og da!

terrortrusselFor alle som hadde mer enn to hjerneceller inntakt dog da, så var det åpenbart at dette var et falsum, allerede lenge før Eid kom! Meg selv, og en hel drøss med andre mennesker rundt i Norge, visste allerede lenge før den 27. Juli at dette var “mumbo jumbo”. Hvis du ikke tror meg, så se bildebeviset med dine egne øyne! Og merk deg datoen for denne Facebook oppdateringen!

Nå har det snart gått ett år siden Eid, og fortsatt nekter PST å innrømme at de ble lurt! PST har sågar brukt denne “aprilspøken” til å forsøke å få gjennomført permanent bevæpning av Norsk Politi!

La meg spørre PST et spørsmål;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s