Lydopptak som beviser at feil mann ble dømt for 340KG hasj

grenland-politikammerI 2006 ble en av de største Narkotikasakene i Grenlands historie “rullet opp” ved Grenland Politikammer. Da hadde Grenland Politikammer gjort to rekordstore Hasjbeslag i Langesund, på henholdsvis 300KG og 40KG Hasj.

I sin iver etter å finne “bakmennene” bak disse to sakene, mistet Grenland Politikammer fullstendig hodet, og Politibetjenter endte opp med å “instruere” vitner og lyve under Ed. I tillegg endte de opp med å fortelle for alle praktiske formål “eventyr” til media. Alt i sin iver etter å finne de antatte bakmennene bak denne relativt høyt profilerte saken!

I den forbindelsen ble blant annet “Mr. A” til “Andrew Westwood”, også omtalt som “Andy” her tidligere hos korrupsjonsjegeren. En tekstmelding som omtalte en “Mr. A”, sendt av Skifjeld, ble blant til en del av hovedbevisene til Aktor mot Andrew. Andy ante ingenting om saken, og skjønte ingenting da han plutselig ble arrestert.

Håvard Buer Skifjeld ble forsøkt stevnet av Andrew, fordi Andrew ville ha Håvard til å forklare tekstmeldingen sin, eller ihvertfall forklare at “Mr. A” ikke var Andrew. I nedenstående lydopptak, kan du selv høre hvordan Andrew og Skifjeld overhodet ikke har hatt noe med hverandre tidligere å gjøre. Skifjeld sitt vitnemål ville i praksis eliminert Andrew som mistenkt “Mr. A”! I tillegg kan en også lure på hvordan Jørn Melum kunne påstå, sitat; “Skifjeld er ikke mulig å finne, og kan derfor ikke vitne.”

På daværende tidspunkt satt Skifjeld hjemme, og gjorde ingenting for å forsøke å gjemme seg, hverken for myndighetene, eller noen andre for den saks skyld, selv om Skifjeld selvfølgelig ikke ønsket å vitne! Men å stevne et ufrivillig vitne, for å fremtvinge en forklaring, ville vært relativt enkelt for Grenlandspolitiet!

Skifjeld hadde dog blitt kontaktet av Grenland Politikammer, men fikk beskjed om at han “ikke behøvde å vitne”. Skifjeld sitt vitnemål ville sannsynligvis frikjent Andrew. Istedenfor ble Andrew dømt til 7 års fengsel, for en sak han ikke skjønte noe av!

Lytt selv til Skifjeld sin forklaring, tatt opp av Andrew med skjult mikrofon, hvor han forsøker å nøste opp i saken sin, for å bli frikjent for noe, som helt åpenbart er mer enn middels “muffens!”

Velkommen til Grenland; “Vi kose vårs i Grenland!!”NOT!!

PS!
Også i denne saken var Jørn Melum (avbildet til venstre i videoen) fra Grenland Politikammer etterforsker fra Grenlandspolitiet sin side!

Edit; Da jeg skrev denne saken, skrev jeg årstallet 2004, det korrekte årstallet for Langesundssaken er 2006! Jeg beklager dette, men har fått rettet denne feilen fra Andrew, som ønsker å være korrekt i sin fremstilling av saken i det offentlige rom …

Advertisements

One thought on “Lydopptak som beviser at feil mann ble dømt for 340KG hasj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s