Narko-etterforsker misbrukte selv Narkotika

ons05Ble_avlyttet_832339aJørn Melum (til venstre i bildet) har vært etterforsker ved Grenland Politikammer sitt Narkotikaavsnitt i flere år. Det ikke alle vet om Jørn, er at han selv har vært misbruker, av blant annet Amfetamin, mens han jobbet med etterforskning av flere av de største Narkotikasakene i Telemark.

En av dealerne som Politibetjent Melum brukte til å skaffe seg Narkotika het Tom Løfgren, også kjent som “Snekker Tom” i Grenland. Melum var fast kunde hos Snekker Tom i flere år. Da Snekker Tom senere ble tatt for en sak som han egentlig hadde fortjent flere år i fengsel for, ble denne saken etterforsket av en barndomsvenn av Melum.

Saken til Snekker Tom ble så trenert av etterforskeren i flere år, til den ble foreldet, og Snekker Tom slapp unna med noen få måneder for et forhold han egentlig skulle hatt flere år for.

I etterkant har Snekker Tom åpent skrytt av denne saken, og hvordan Melum var fast narkotikakunde hos han. På nåværende tidspunkt, har de fleste vennene og bekjente til Snekker Tom fått høre dette av Snekker Tom selv, da dette er noe Snekker Tom går rundt å skryter av til alle, og overhodet ikke legger noe spesielt mye skjul på.

Jørn Melum var hovedetterforsker ved begge sakene til Andrew Westwood, blant annet “Langesundssaken” fra 2006, hvor Andrew ble dømt til 7 års fengsel. Når en undersøker denne saken nærmere, så er det vanskelig å ikke klare å se at “noe er muffens”.

Slike “små korrupte” Politibetjenter er farlige for Vårt Lille Land, siden de ofte er villige til å vri og vrenge på en sak, fordi de ønsker å dekke over sine egne kriminelle forhold. Slik kan den som vet om Jørn Melum sitt misbruk, bruke kunnskapen sin til å tvinge Jørn Melum til å gjøre noe som han under normale omstendigheter ikke ville gjort. Rett og slett fordi Melum er redd for at sannheten om hans eget forbruk skal komme opp til overflaten.

Da jeg skrev om denne saken for over et år siden, sendte jeg all relevant informasjon til Spesialenheten. Noen uker senere skrev TA (TelemarksAvisa) følgende artikkel, hvor det blant annet påstås at “Spesialenheten har sett på saken, og konkludert med at det bare er løse rykter”.

Det verste jeg kunne oppleve i jobben min (TA)

I tillegg skrev TA en relativt injurierende sak om undertegnede, hvor de blant annet påstod at jeg hadde sagt at jeg måtte skremme for å få respekt. Dette var selvfølgelig et fabrikkert sitat fra TA sin “eventyrfabrikk”.

Jeg har forsøkt å få TA til å skrive om Andrew Westwood sin sak nå i flere dager, men de tør åpenbart ikke ta i den. Derfor vil jeg spørre deg følgende spørsmål kjære sjefsredaktør Ove Mellingen; Er all konvensjonell presse helst fullstendig utradert? Har dere ikke baller igjen i kroppen? Når skrev dere sist en kritisk sak om Politi, Maktmisbruk og Politivold i Grenland?

Jeg mener at denne saken, selv om den er basert på tredjepartskildringer, føyer seg inn i en lenke, hvor bevisbyrden er så stor, at med mindre Spesialenheten umiddelbart igangsetter etterforsking av Jørn Melum, og “diverse andre elementer” ved Grenland Politikammer, så risikerer vi å miste alle våre demokratiske rettigheter, som våre forfedre kjempet så hardt for å oppnå! Var det ikke akkurat dette Pressen skulle forhindre, ved å bruke ytringsfriheten for det den var verdt? Er det virkelig meningen at vanlige borgere selv skal måtte være nødt til å gjøre denne jobben? Og hvor faen er SEFO …?

Ønsker det Norske Folket virkelig å ende opp som slaver, i en politistat, hvor politiet kan gjøre akkurat som de vil, inkludert drepe borgere (Linn Madelene Bråthen), og slippe unna straff?

“Er dette det Norge vi vil ha?” (Sitat; Westwood)

Advertisements

3 thoughts on “Narko-etterforsker misbrukte selv Narkotika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s