Politiet nektet å besvare Advokatforespørsel om vitnemanipulasjon

grenland-politikammer“Vil dere at jeg bare skal dikte opp en historie, jeg kjenner ikke engang Andrew?” – Politiets svar; “JA! Bare dikt opp en historie, vi ønsker bare å få noe på Andrew!”

I 2006 kontakter Svein Eriksen Andrew Westwood sine foreldre. Andrew satt da i varetekt, og Eriksen var da dømt til 2 år og 6 måneder i den såkalte “Langesundssaken”. Eriksen forteller da til foreldrene til Westwood at Politiet har tilbudt han å slippe å sone sin dom, i bytte mot at han vitner mot Westwood. Eriksen spør da etterforskeren; “Vil dere at jeg bare skal dikte opp en historie, jeg kjenner jo ikke engang Andrew?”

Etterforskeren (ukjent) svarer da Eriksen, sitat; “JA! Bare dikt opp noe, vi ønsker bare å få noe på Westwood!”

I bytte for sine “eventyr” ble Eriksen tilbudt å slippe å sone sin egen dom, som han da var på vei til å sone ved Bastøy Fengsel.

Advokaten til Andrew Westwood kontaktet Grenland Politikammer allerede i 2006, for å minne de på at slik adferd var ulovlig fra Politiets side. Nedenfor kan du selv se brevet skrevet av advokat Kjell Myrland. Dette brevet er pr dags dato enda ikke besvart!

Dette er tredje gang Korrupsjonsjegeren kan legge frem beviser og vitner for vitnemanipulasjon og løgner fra Grenland Politikammer sin side i den såkalte “Langesundssaken” fra 2006, hvor Andrew Westwood ble dømt til 7 års fengsel, i tillegg til Westwood sin siste sak fra 2013, hvor han endte opp 11 måneder i varetekt for 16,5KG Hasj. Nå sitter altså påtalemyndighetene med tre navngitte vitner, som alle sammen kan bekrefte at Andrew Westwood var urettmessig dømt, både i 2006, i tillegg til at han ble urettmessig varetektsfengslet i 2013.

Med et slikt berg av bevis og vitneutsagn, mener jeg det er en selvfølge at Spesialenheten øyeblikkelig må igangsette etterforsking av Grenland Politikammer i sin helhet, og spesielt saksgangen rundt Andrew Westwood. I tillegg mener jeg det er en selvfølge at Gjenopptagelseskommisjonen nå må gjenåpne saken fra 2006, i tillegg til at Grenland Politikammer øyeblikkelig må frafalle siktelsen mot Andrew for de 16,5Kg Hasj/Marijuana fra 2013, da det er helt åpenbart at feil mann har blitt tatt i denne saken!

Jeg vil derfor sende denne artikkelen, med medfølgende bevis, til Spesialenheten og Gjenopptagelseskommisjonen for Straffesaker, og be de om å kikke nærmere på disse to sakene, og de assosierte Politietterforskerne.

Hvis du sitter på bevis, eller ønsker å vitne selv i denne saken, for å få frifunnet en mann som helt åpenbart er urettmessig dømt, så vil jeg oppfordre deg til å kontakte Advokat Kjell Myrland, subsidiært meg, på epost; isa.lightbringer@gmail.com.

Trykk på bildet av brevet Advokat Kjell Myrland sendte til Grenland Politikammer i 2006, og merk deg; Dette brevet er fortsatt pr dags dato UBESVART!!

brev-fra-advokat-til-politiet

Advertisements

2 thoughts on “Politiet nektet å besvare Advokatforespørsel om vitnemanipulasjon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s