Hvordan kunne Norgeshistoriens største overvåkningsak gå i dass?

skule-worpvikJeg har skrevet mye om den såkalte Langesundsaken allerede, men det jeg ikke har fortalt, er at dette var en av Norgeshistoriens største overvåkningsaker i 2006. Blant annet ble det foretatt mer enn 6000 timer med telefonavlytting.

Jeg vet ikke hvem “Mr. A” er, men takket være 2 lydfiler, og egeninitiert etterforskning og intervju av vitner, er det åpenbart at Mr. A IKKE er Andrew Westwood!

En skulle tro at jo mer informasjon en hadde tilgjengelig, jo lettere var det å finne fakta. Dette er noe de fleste vil være enige i. Men for Grenland Politikammer, er tydeligvis det motsatte tilfelle! Så mens politi og politikere hyler å skriker etter utvidete rettigheter til å overvåke oss (les; Det Norske folket), så viser Langesundsaken, at jo mer informasjon de har tilgjengelig, jo mindre forstår de! Dette ser forøvrig ut til å være en generell tendens som all overvåkning lider av …

Var det virkelig slik at en av deres egne var så gjennomkorrupt at han bevist plantet bevis, for å gjemme sitt eget Narkotikaforbruk, slik jeg mener å ha belegg for å hevde? Og hvor dypt stikker dette egentlig hos Grenland Politikammer? Er det overhodet en eneste politibetjent ved Grenland Politikammer som ikke er korrupt? Hvor mange Politibetjenter var implisert i etterforskningen av Langesundsaken? Kan man overhodet stole på noen av de som var implisert?

Det lukter dårlige fisk av saken til Andrew Westwood, det er sikkert! Og av de som var implisert, både på etterforskningssiden, og mistenktsiden, så er det bare en eneste person jeg vet med sikkerhet var uskyldig, og det er Andrew Westwood! Likevel, ble Westwood dømt som “bakmann!” Mens stort sett de fleste andre, på en eller annen “mystisk” måte, gikk enten helt fri, eller fikk kraftig reduserte fengselsstraffer! Det virket som at det “var ikke så nøye å finne de skyldige, så lenge de kunne putte Westwood bort!”

Det åpenbare spørsmålet som gjenstår er; Hvordan kunne Grenland Politikammer dømme feil mann, når de satt på et fjell med informasjon? Og hvordan kunne de dømme en mann på så tynt grunnlag som at Andrew Westwood var “Mr. A”, når alle indisier og tekniske spor pekte i en annen retning? For ikke å glemme hvordan selve rettssaken til Westwood kunne fortsette, når politiet nektet Westwood å inkalle vitnene sine? Noe som automatisk får en til å lure på om også dommerne og Aktor var blant de som skulle beskyttes mot sannheten? Og sist men ikke minst; Er dere virkelig så dumme kjære Narkotikasjef Skule Worpvik, eller bare later dere som?

skule-leste-artikkelen-minEdit: Jeg sendte artikkelen min til Skule Worpvik på Facebook, og spurte om han hadde noen kommentar, siden jeg gjerne vil at begge sidene i tvisten skal få komme til ordet. Så langt har det ikke kommet noen kommentar fra Hr. Worpvik, som du selv kan se av skjermdumpen min til venstre, til tross for at han beviselig har lest den!

Advertisements

One thought on “Hvordan kunne Norgeshistoriens største overvåkningsak gå i dass?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s