Har Norge absolutt Ytringsfrihet?

gunhild-dahlbergIdeen om absolutt Ytringsfrihet kan kanskje høres skremmende ut for noen av mine lesere, og de fleste Nordmenn er av den meningen at Norge ikke har absolutt Ytringsfrihet. Men, la oss seriøst studere spørsmålet litt, før vi stopper der, og avfeier ideen som “nonsens”.

Det heter seg at Norge er en Kristen nasjon. Denne ideen er nedfelt i Grunnloven vår, og støttet av stort sett resten av det juridiske systemet vårt. En kan si mye rart om Kristendommen, og i dag er det takket være det faktumet at blasfemiparagrafen (endelig, sigh!) har blitt fjernet, faktisk også lov! Men av og til kan religioner være “praktiske”. Hvis en istedenfor å avfeie Religionene, faktisk studerer de, for å finne ut hva de egentlig sier, så kan dette lede deg til “merkelig konklusjoner”.

For eksempel, i Johannesevangeliet, kapittel 1, vers 1, så står det; “I begynnelsen var ordet, ordet var ved Gud, ordet var Gud

Med mindre en forsøker seg på å tolke dette som en “analogi”, så betyr dette rett ut, at Ordet er Gud. Siden en av grunnideene som Jesus var proponent for, var ideen om at vi “alle har like stor rett til å ha tilgang til Gud”, så betyr dette at vi alle har like stor rett til Ordet! Dette betyr at med mindre prestene våre klarer å peke på et Bibelvers som påstår at “statsministere og journalister har større tilgang til Gud”, så betyr dette at hvis statsministerne og journalistene våre har lov til å si det, så har hele folket vårt lov til å si det samme. Dette inkluderer å erklære krig mot andre land, drapstrue politikere, og si stort sett alt som våre tillitsvalgte politikere og journalister fyller sine munner med.

For å teste tesen min, forsøkte jeg faktisk å politianmelde Ansvarlig Redaktør i Dagbladet for et år siden, for å ha fremmet drapstrusler mot Jonas Gahr Støre, og diverse andre politikere og kjendiser, i kraft av sin egen artikkel; Hei Jonas, din Psyke Satan! Ingen reaksjon kom, selvfølgelig! Jeg tviler sterkt for at redaktøren i Dagbladet fikk så mye som en reprimande, og ei heller Gunnhild Dahlberg for den saks skyld.

Ergo, kan en konkludere med, at med mindre Gunnhild Dahlberg og sjefsredaktøren i Dagladet på en eller annen mystisk måte tilhører “Guds utvalgte folk”, og har en spesiell unik tilgang til Gud (Ordet), så betyr dette at alle andre Nordmenn har en Grunnlovsfestet rett til å drapstrue Jonas Gahr Støre, voldtektstrue Tore på Sporet, og true diverse andre kjendiser med “å stikke skistaven sin inn i halspulsåra til de blør ihjel”, sitat; Dahlberg!

Og med mindre Jonas Gahr Støre tilhører “Guds utvalgte folk”, så har du med andre ord rett til å erklære krig mot Libya, og sannsynligvis også diverse andre stater rundt omkring i verden.

Siden dette også inkluderte drapstrusler mot tidligere sittende President i Libya, så må en også konkludere med at du har rett til å drapstrue, både Norske statsledere, i tillegg til statsledere av stort sett alle andre nasjoner på Jorden.

En ting som få Nordmenn faktisk har bitt seg merke i, er at jeg var faktisk tiltalt for å ha erklært krig mot USA. Dette punktet ble jeg faktisk FRIFUNNET for ved Skien Tingrett. Hvilke må bety, at med mindre jeg på mystisk vis plutselig har blitt Jøde, og Norge plutselig har blitt til Israel, så har faktisk også alle andre Nordmenn også lov til å erklære Krig mot USA. Hvis en legger til grunn at loven er lik for alle da, vel og merke …

Hvis en skal opprettholde likhet for loven, og gjøre drapstrusler på Statsministeren vår, og stort sett alle andre mennesker ulovlige, så må en da altså per definisjon altså gjøre det ulovlig for Norges politikere å erklære krig mot andre land. I tillegg må også Gunnhild Dahlberg, og Sjefsredaktøren for Dagbladet dømmes for brudd på Paragraf 227 i straffeloven. Noe jeg vet av erfaring burde gi de begge ca. 6 måneders fengsel …

Just sayin’ … 😉

Advertisements

2 thoughts on “Har Norge absolutt Ytringsfrihet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s