Lider Norge av Stockholmssyndromet?

stockholmssyndrometStockholmssyndromet betyr at en tar sine overgripere i forsvar, på grunn av en kunstig empati, konstruert av hjernen i selvforsvar, når en opplever traumatiske opplevelser, og blir holdt til fange av gisseltagere.

Når man ser på oppførselen til store deler av Norges befolkning i dag, så er det vanskelig å ikke konkludere med at mange av oss lider av Stockholmssyndromet i dag. For å forklare, kan jeg ta et eksempel med en av mine advokater, som jeg kontaktet for å forsøke å få hjelp til å gjenoppta saken min. Da jeg pratet med han første gangen, så fortalte han at han hadde “snortet kokain” på fest, og at han hadde innrømmet dette ovenfor en klient, i et avhørsrom på politikammeret. Han var selv nervøs for at innrømmelsen hans kunne ha blitt tatt opp, og at han risikerte tiltale for brudd på Norsk lov på grunn av sin egen løse munn. Senere sa han “totalt urelatert” at han ikke trodde det var noe grunnlag for å søke gjenopptagelseskommisjonen om gjenopptagelse av saken min.

Denne advokaten sitter nå med en følelse av at han er “gissel” av politiet, og føler at hvis han går imot politiet for sterkt, så vil hans eget tidligere kokainmisbruk komme tilbake til han, og ødelegge karrieren hans.

Slike småkriminelle ting, og kompromitterende informasjon, har overvåkningssamfunnet samlet på oss alle. Kanskje vi ikke alle har brukt kokain, men de fleste av oss har gjort noe, som vi ikke vil at hele verden skal vite at vi har gjort. Slik blir samfunnet sittende med kompromitterende informasjon om oss, og våre tidligere handlinger, på en slik måte at hvis vi gjør noe som lederne våre ikke liker at vi gjør, så risikerer vi straffeforfølgelse, og uthenging, for totalt urelaterte ting. Dette leder til Stockholmsyndromet blant vår befolkning, hvor de terroriserte selv er villige til å forsvare sine terrorister, for å ikke havne “først i eksekusjonskøen”.

En av mine tidligere psykiatere brukte for eksempel selv store deler Hasj og LSD på 80 tallet. Denne personen hadde et ønske om å hjelpe meg, men hvis vedkommende hjalp meg for mye, så risikerer vedkommende å miste bevilgningen sin, for noe som er fullstendig urelatert til min sak, som “hevn” fra de som vet hva vedkommende har gjort på 80 tallet.

Slik sitter vi alle i saksa kan en si, og blir tvunget inn i en situasjon, hvor vi føler oss tvunget til å forsvare våre egne overgripere. Ut ifra et diktaturisk konstruksjonsprinsipp, er dette et genialt redskap for å samle all makt på få hender, for å bygge et diktatur, hvor noen får har all makt, mens resten av befolkningen er livredd for hva de med makt kan finne på å gjøre mot oss.

Jeg har forsøkt å kommunisere dette tidligere, men det ser ut som om det er vanskelig å forstå for folk flest. Hvis du ønsker å ha din frihet tilbake, så må du gi blanke faen i hva folk tror og tenker om deg, og dine tidligere handlinger og ord. Bare slik kan du sette deg selv fri fra denne “gisselsituasjonen”, hvor samfunnet mer eller mindre har slavebundet deg til sin egen ideologi.

Paradokset er at alle de som tar myndighetene mest i forsvar, slik ikke bare ender opp med å avsløre seg selv, gjennom sine egne handlinger, men også i tillegg ende opp i en situasjon hvor de begår TO uetiske og kriminelle handlinger. En som er selve kriminaliteten, og en hvor de forsøker å fordekke sin egen kriminalitet; “Two wrongs never make a right!”

Paradokset er, at jo mer de forsøker å dekke over sine egne handlinger, ved å ta overgriperne i forsvar, jo mer avslører de at de har noe å skjule, og jo større og mer alvorlige er de forholdene de selv forsøker å dekke over.

Dette er moderne føydalisme på høyt nivå, og forklarer hvorfor det er så mange idioter på facebook i dag, siden de er villige til å forsvare diktaturet for enhver pris, for å slippe å selv havne i kryssilden mellom partene. Så lenge samfunnet og maktsentrum fremstår som den sterke part, kan denne “krigen” ikke vinnes. Fiksen er å ta tilbake med samme mynt som du blir angrepet med.

Eller for å kondensere ned til en setning; FILM SNUTEN, DOMMERNE OG RESTEN AV ØVRIGHETA!!

Advertisements

One thought on “Lider Norge av Stockholmssyndromet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s