Den mattematiske sannsynligheten for et Terrorangrep på Norsk Jord

terrorNår man skal komme med prediksjoner om fremtiden, bruker man ofte historiske data. For eksempel, hvis man skal forsøke å forutsi hvor mange som blir drept i trafikken til neste år, bruker man inneværende år, og tidligere års data som fundament. Slik kan man ofte med pinlig nøyaktighet forutsi hvor mange som blir drept i trafikken til neste år.

Hvis man bruker den samme mattematiske modellen på “terrorfaren”, så kan man gå 200 år tilbake i tid om man vil. Da vil men se at Norge ALDRI har blitt rammet av Islamske Terrorister de siste 200 årene. Slik kan man med pinlig nøyaktighet forutsi at sannsynligheten for at Norge blir rammet av Islamsk terror i 2015/2016 er 0,00000000000000000000000000000000%! NULL, NIX, NADA, INGENTING!! Comprende …?

Hva med hvis jeg tar feil?

Det er ikke alltid slike historisk baserte mattematiske modeller kan brukes for å forutsi fremtiden. For eksempel, så var det 0% sannsynlighet for å bli drept i trafikken for 200 år siden, selv om 400-500 mennesker sannsynligvis dør i trafikken i år. Rett og slett fordi det ikke fantes biler for 200 år siden. Altså, av og til skjer det forandringer i samfunnet, som øker, eller reduserer reell fare.

Hvis en tror at en slik forandring har skjedd i Norge, så må¨en spørre seg spørsmålet; “Hvilken forandring har ført til større reell Islamsk terrorfare i Norge i år?”

Når man etterforsker en kriminell handling, er MOTIV det første man ser etter. Med andre ord, hvis Islamske Fundamentalister sprenger noe til helvete i Norge i år, så er det fordi de har hatt ett MOTIV!! Det mest nærliggende motivet i så måte, er relativt åpenbart. Tidligere Statsminister Jens Stoltenberg er for eksempel nå Direktør for NATO, en organisasjon som fundamentalistiske Islamske terrororganisasjoner har et dypt og inderlig hat for! Andre motiver kan være bombingen av Libya, Afghanistan, osv, osv, osv.

Så hvis en tror at det er en reell terrorfare mot Norge i dag, så må vi søke å eliminere motivet til de som eventuelt ønsker å sprenge noe til helvete her i landet. Slik har de ikke lengre noe motiv, og vil ergo ikke lengre ha noe interesse av å bombe noe i Norge. Kun slik kan vi faktisk forebygge terror mot Norge fra Islamske fundamentalister.

Den enkleste måten å eliminere motivet på, er at vi selv straffer de som er skyldige i å terrorisere de som eventuelt ønsker å terrorisere oss. For eksempel, så kunne vi sendt Jens Stoltenberg ned til Jihad John, sammen med alle andre som var involvert i bombingen av Midt-Østen fra Norsk side …?

Eller så kan vi stikke fingeren i jorda, og spørre oss selv om Norge egentlig faktisk HAR noe reell terrorfare i dag? Eller er Norsk Politi egentlig bare paranoid, og løper rundt med pistoler, fordi de er redde for spøkelser og skyggehistorier fra internett …?

Enten må vi kurere paranoian til Norsk Terroristpoliti, ved å avvæpne de, og sende de tilbake til Kardemommeby. Eller så må vi utlevere Jens Stoltenberg til Al Qaeda og Jihad John, for å redde våre barn fra Islamistiske Terrorister. Hva synes du vi bør gjøre …? 😉

Advertisements

5 thoughts on “Den mattematiske sannsynligheten for et Terrorangrep på Norsk Jord

 1. Du er åpenbart ingen statistiker eller matematiker (matematikk staves for øvrig med èn t). Med det banale resonnementet ditt er sannsynligheten for at kineserne vil kunne reise til Mars lik 0 fordi ingen kineser har så langt klart å reise dit.
  Du skjønner åpenbart ikke idiotien i utsagnet “Den enkleste måten å eliminere motivet på, er at vi selv straffer de som er skyldige i å terrorisere de som eventuelt ønsker å terrorisere oss.”, langt mindre betydningen av begrepet terror. ABB’s handlinger skulle da etter din skrudde logikk enklest vært eliminert ved å straffe dem som fikk ABB til å utføre sine handlinger.
  At innlegget er tagget i kategorien psykiatri er for så vidt treffende.

  Med ønske om god bedring,

  Like

  1. Men så er det slik da at muslimske terrorister ikke trenger annet motiv for å angripe i Norge og andre europeiske land enn at vi er “vantro” mennesker som bor i et vestlig land, og må ryddes av veien eller undertvinges for at islam skal kunne styre verden…….

   Like

   1. Det er det Thomas Hansen ikke klarer å ta inn over seg. En kan også ta analogien til Holocaust; Ihht Hansen’s skrudde virkelighetsoppfatning burde jødene tatt kollektivt selvmord for å slippe å bli terrorisert av Hitler og Nazi-Tyskland. Det som plaget Hitler var at de var jøder og det er det fint lite å gjøre noe med når man først er født…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s