The Art of War

eyeJeg tror ikke jeg makter noe særlig mer. Kostnaden begynner å bli for stor. Men jeg har sett at andre begynner å bry seg, og stiller vanskelig spørsmål til styresmaktene. Dette gir meg håp!

Derfor skal jeg fortelle hva jeg har lært, slik at kostnadene for deg kanskje ikke blir så stor som det de ble for meg.

For det første, registrer en konto på WordPress.com. Det er faktisk, tro det eller ei, den ENESTE websiten som aldri har forsøkt å sensurere meg. I tillegg kan du bruke artiklene dine som “repetisjonsargumenter”. Ofte vil du få de samme kjipe spørsmålene i trynet av ignorante personer, og da er det greit å slippe å gi det samme svaret “ørten ganger”. Da kan du bare lenke til en av artiklene, hvor du allerede har snakket om det temaet.

ALDRI la deg “trolle”. Jo mer sannhet du sprer, jo mer vil andre som er uenig med deg hate deg. Disse vil forsøke å “trolle” deg til å bryte loven. Ikke la deg friste. Bare putt de i “killfile” (blokker de)

Beskytt dine nærmeste. Sørg for å “stenge ned” Facebook profilen din, slik at du skjermer dine venner. Dette kan du gjøre ved å ha “Private” venneliste. Slik kan bare du (og NSA/CIA) se vennelisten din. Når man forteller sannhet på web’en, så vil andre forsøke å “ta” deg, uansett måte de kan. Hvis de ikke lengre har andre muligheter, så vil de søke å skade deg gjennom dine venner, ved å subtilt true, spre falske rykter, osv, om deg til dine venner. Dette unngår du ved å holde det hemmelig hvem som er dine venner. Og Alpha og Omega, BLOKKER dine aller nærmeste!

Fog of War. Ikke avslør hvor du er, bor, holder til, osv. Ikke nødvendigvis fordi folk kan risikere å komme på døra de, men fordi dette gjør deg tøffere, og gjør det til at du sover bedre på natten. Skift navn på profilen din, i hvert fall etternavn, og avslør så lite om hvem du egentlig er som mulig. Folk vil true deg, både direkte og subtilt (slik at det er lovlig)

Kamera. Film og ta lydopptak hver gang du ringer noen, eller går inn i et offentlig kontor for å søke informasjon. Men ikke fortell de at du filmer, bare gjør det. Slik avslører de som søker å ramme deg seg selv, og blir sine egne Judaser. Putt telefonen din i skjortelomma for eksempel, med øyet stikkende såvidt over skjortelomma. Registrer en konto på YouTube, og last filmene dine opp der. Hvis du allerede har en Google konto, noe du nesten garantert har, så gjøres dette ved å trykke på en knapp stort sett. Og de fleste telefoner har “automatisk upload” til YouTube som en integrert funksjon.

Falsk informasjon. Ofte vil andre som er uenige med deg, og hater deg, plante falsk informasjon. Ikke fall for dette, og ALDRI snakk om “Illuminati” eller de villeste konspirasjonsteoriene. Selv ikke når du selv tror på de. Det er ingen vits å fortelle andre hva du tror, siden dette ofte har en tendens til å gjøre deg til latter i det offentlige rom. Hvis folk spør deg hva du tror på, og du er troende, så svar “Universet”, “Gud” eller “Den Allmektige”. Alle andre forklaringer utover det, vil enten gi deg mange fiender, eller latterliggjøre deg i det offentlige rom. Tro meg …

Vær villig til å godta at du kan ta feil!

Da jeg startet på min lille krig, var jeg 100% sikker på at CIA og NSA stod bak korsfestelsen av Julian Assange og Bradley Manning. I dag har jeg ikke peiling på hvem som er arkitektene bak disse grusomhetene, men jeg vet med 100% sikkerhet at det IKKE er hverken CIA eller NSA. Teorien min i dag er at CIA og NSA har fungert i det offentlige rom som “syndebukker” for de som egentlig ønsker å stoppe kjeften på disse to, og unngå fremtidige lekkasjer. Hvis du ikke tror meg, så les resten av bloggen min, og du vil kanskje få deg et lite “sjokk”. Hvis du virkelig søker Sannheten, så må du være villig til å svelge ganske mange kameler på din ferd. Noen av disse vil komme som et sjokk for deg, men det er greit. Revider din tese “as you go”.

Les litteratur, som for eksempel boken med samme overskrift som artikkelen min, men ALDRI, jeg repeterer ALDRI bevæpne deg selv, med andre våpen enn iPhone, Kamera, Lydopptager, osv. Og bruk aldri vold. Det er det de vil, slik at de kan putte deg bort fordi du er “farlig”

“Live by the Sword, Die by the Sword”

Lykke Til, Hilsen,

“JegTrorJegGirMegSidenDetHarBlittForDyrt” …

Advertisements

2 thoughts on “The Art of War

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s