Norske humanetikere fryder seg over drapsforsøk

Fredag fikk 29 Homeopater i seg et LSD lignende stoff, sannsynligvis uten at de visste hva de fikk. Onsdag skriver TV2 at de fikk, sitat; “smake sin egen medisin”, i et forsøk på å tabloidisere og latterliggjøre Homeopatene. En kan sikkert si mye rart om både Homeopater og LSD, men å dytte 2C-E i folk som ikke vet at de får det, er for alle praktiske formål drapsforsøk!

Nå sitter “Humanetisk” forbund og gnir seg i hendene, og ler og kommenterer, med smileys, og det som verre er, over noe som sannsynligvis i etterkant vil vise seg å være et drapsforsøk på 29 mennesker! Uansett, har det ingenting med Homeopati å gjøre. Jeg synes Norske Homeopaters Landsforbund skal saksøke TV2 for æreskrenkende uttalelser, siden dette er så langt unna “egen medisin” som det er teoretisk mulig å komme!

I tillegg synes jeg Human-Etisk forbund skal rykke ut med en offisiell erklæring som sier at det er IKKE GREIT Å LE AV DETTE! Hvis ikke Human-Etisk forbund selv klarer å rydde opp i sine egne rekker for dette, så synes jeg vi skal gjøre det. En måte man kan gjøre det på, er å ta screenshots av alle som kommenterer mens de ler av dette, og sende screenshots til alle vennene til den som ler, med spørsmålet; “Vet du at vennen din, xxx, synes det er morro med drapsforsøk?”

Og hvis Human-Etisk forbund ikke gjør dette, synes jeg de skal skifte navn til Anti-Human-Etisk forbund!

PS!
Jeg gidder ikke engang linke til artikkelen på TV2, siden den er rett og slett for billig, men navnet på journalisten som tabloidiserte og gjorde saken til latter var Ingrid Treborg. Jeg kontakter henne selv på Facebook …!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s