Hvordan få alibi for alt du har sagt online

dec_05_8111_butterfly_eyeHvis Norsk politi hadde tilgang til alt du har sagt online, så ville det vært en smal sak for de å putte deg i fengsel? Uansett hva og hvem du er! Vi alle har sagt noe online, enten på PM, eller på grupper, som er selvinkriminerende i natur. Dette gjelder naboen din som er junkie, og bestemora di som er snill som dagen er lang.

Bestemora di har for eksempel sikkert innrømt at hun har kjørt bil fra Oslo til Skien på 1,5 time over PM en gang, noe som åpenbart er brudd på Norsk veitrafikklov. Eller så har hun solgt kransekaker til naboen på PM, noe som er brudd på mattilsynet sine reguleringer. Dette er de meste uskyldige versjonene da.

Og har du ikke gjort noe som er direkte ulovlig, så har du gjort noe som du ikke vil at en eller flere andre skal vite. Kanskje du har flørtet med nabodama, mens du er gift? Kanskje du har innrømt at du har dukket hjemmebrent? Osv, osv, osv …

Dette er årsaken til hvorfor hele Norge lider kollektivt av Stockholmsyndromet. Rett og slett, fordi de føler seg tatt som gissel av World Wide Web. Og klarer politiet og Judasvennene dine ikke å finne et lovbrudd, så kan de klippe og lime for å skape lovbrudd, slik de gjorde med meg.

Det finnes en fiks dog da. En måte du kan sette deg selv fri fra denne galskapen, og det er å lyve så det griner! Fortell flere løgner, hvor du tilsynelatende inkriminerer deg selv, og innrømmer kriminelle forhold som du umulig kunne gjort.

I går skrev en venn av meg for eksempel på en gruppe med flere tusen lesere at han hadde, sitat; “drept en prostituert på kokainrus i Las Vegas”. Jeg lo så snørret spruta, siden jeg visste at det var bullshit. Fyren har sannsynligvis aldri vært i Las Vegas 😉

Hvis han blir konfrontert med denne løgnen av politiet dog, så kan han bare si; “Jeg skulle bare se om jeg hadde noen Judaser i vennekretsen min, alle vet at jeg aldri har vært i Las Vegas” …

Slik gjemmer løgnen han, fordi så lenge han er beviselig en løgner, så kan ikke hans eget vitnemål bli lagt til grunn for å straffe han for andre ting han har sagt online. Så hvis han har innrømt på PM til en kompis at han har brukt amfetamin, så vil ikke dette lengre kunne regnes for å være et troverdig vitnemål, siden det er umulig å finne ut om han løy eller ikke. Slik unngår man å bli sin egen Judas.

I ekstreme tider, kreves ekstreme mottiltak. Og vi lever i det største tystersamfunnet som noensinne har sett dagslys gjennom menneskets historie. Og de som har bjelker i sine egne øyne, er i dag besatt av å fjerne splinten i sin brors øyne.

Det er mulig du synes at det jeg oppfordrer deg til er umoralsk? Kanskje du til og med synes det er sabotasje? Vel, da vil jeg i så fall oppfordre deg til å anmelde bestemoren din til politiet da. Hun har sikkert gjort noe galt …

Det er godt mulig at Sannheten vil sette deg fri, men frem til den dagen, så vil løgnen beskytte deg mot organisert, statsautorisert sinnssjukdom!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s