Skulle fjerne tyggis med kniv, skutt og nesten drept av Norsk Terroristpoliti

somalsk-vaskehjelpDen Somalske kvinnen som i går ble skutt i maven av Norsk Terroristpoliti, var faktisk en vaskehjelp viste det seg da TV2 horene og NRK horene flytta seg litt bort, slik at mannfolka kunne se hva som FAKTISK skjedde. Kniven brukte hun til å fjerne tyggegummi!

Velkommen til Bakvendtland sier Korrupsjonsjegeren. Kristian Valen har allerede tilbudt seg å betale advokatutgiftene til kvinnen, hvis hun har lyst til å saksøke Oslo Politikammer ned i HELVETE! Korrupsjonsjegeren stiller SELVFØLGELIG opp for å få Sannheten ut. Vi har allerede tilbudt kvinnen at vi skal intervjue henne, for å få Sannheten ut, som motvekt til mannskiten TV2 og NRK sprer rundt saken …

Vi oppfordrer selvfølgelig kvinnen, og alle som var vitner til hendelsen, til å kontakte oss over Facebook. Bonuspoeng i Jannah for den som har video opptak! Til Norsk Terroristpoliti har jeg bare en ting å si!

FUCK U ASSHOLES!! FORBANNA SOSIOPATER!! Jeg skjønner at det er “skummelt” med folk som forsøker å plukke opp mannskiten deres, men kanskje dere først skal lære dere å håndtere Hestkukene deres …?

Just sayin’ …!!

Advertisements

3 thoughts on “Skulle fjerne tyggis med kniv, skutt og nesten drept av Norsk Terroristpoliti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s