Finn 5 feil – Skytingen på Grønland

somalsk-kvinneJeg er ikke en ukritisk snillistisk fjott, som mener at vi bør ta imot alt og alle som kommer labbende over grensa vår. Ei tilhører jeg de brunskjortede, som mener at vi burde sveise en 15 meter høy mur på utsiden av Schengen. Men, når man leser media sine forklaringer rundt skytingen på Grønland på Fredag, så er det så store sprik i hva de skriver, at det er umulig å ikke gjenkjenne lusa på gangen for en som har vært med på dette Cirkuset før.

I den ene artikkelen påstås det at kvinnens barn ble hentet av Barnevernet tidligere på dagen. I en annen artikkel sies det at ektemannen hennes, og hennes barn er på vei tilbake fra Sverige. I en artikkel omtaler et øyenvitne (barnets bestemor) politiet som “englene”. I en annen artikkel sier opptil flere øyenvitner at kvinnen ikke var noe trussel mot barnet, og at politiet lett kunne avvæpnet kvinnen uten å bruke skarpladde pistoler.

Sorry, vi kan godt ha en innvandringsdebatt i dette landet, og diskutere hvor mange vi tar imot, om vi burde ta imot færre, flere, prioritere annerledes, osv. Men hvis vi bruker denne saken til å score “billige politiske poeng”, så gjør vi oss selv en bjørnetjeneste. Og med mindre politiet kan gå inn i seg selv, ta selvkritikk over sin egen håndtering i denne saken, så risikerer de å “få det som de vil”. Full gatekrig!

Når man kødder med en mor, enten det er en Norsk mor, eller en utenlandsk mor, så kødder man med de mest fundamentale følelsene i menneskesinnet! Profet Muhammed sa at “Paradis ligger under fotsålene til Mødrene”. Denne saken vil neppe gå hus forbi de mest ekstreme Muslimene, som nå bare sitter å venter på en unnskyldning for å labbe inn på Grønlandsleiret Politikammer, med en bombe strappa rundt magen.

I tillegg kjenner jeg saken igjen. Jeg har selv blitt utsatt for urettferdigheter fra politiet sin side. Istedenfor å ta til etterretning hva de gjorde feil, begynte de å korsfeste meg i media, noe som endte med at jeg satt 6 måneder i fengsel, for fabrikkerte “bombetrusler”. Dette er et normalt menneskes vanlige overlevelsesmekanisme og strategi. Når man driter seg ut, forsøker man å skylde på offeret. Det har skjedd tusenvis av ganger opp igjennom historien (Jesus anyone …?)

Vi kan godt ha en “frisk” innvandringsdebatt i Norge, hvor både NDL og Sosialistisk Ungdom får lov til å uttale seg. MEN, hvis fundamentet for den debatten legges på om hvorvidt det er “greit” å skyte en Mor i maven eller ikke, så er jeg redd vi gjør oss selv en Bjørnetjeneste …

Advertisements

2 thoughts on “Finn 5 feil – Skytingen på Grønland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s