Hvor er overvåkningsvideoen fra Politiskytingen på Grønland?

somalsk-kvinneOfte kan en avsløre en sak, ut ifra hva som IKKE vises frem av beviser. Skytingen på Grønlandsleiret er en slik sak. For det første, hvor er overvåkningsvideoen fra skytingen? Grønland må være en av de mest gjennomovervåkede bydelene i Norge. Likevel har Norsk Media aldri publisert noe video av  hendelsen.

Hvor er kniven som moren brukte? Hvorfor viser ikke media og politiet fram kniven som ble brukt? Hvorfor er det sprikende forklaringer på Morens barn? Er Morens egne barn egentlig tatt av barnevernet, eller var de i Sverige på Harrytur? Noen medier skriver at faren til hennes barn, var på vei tilbake fra Sverige, hvor han hadde vært på Harrytur MED deres felles barn. Andre kilder sier at hun selv mistet sine egne barn tidligere på dagen, da barnevernet var innom henne. Hva er sant?

Det var flere øyenvitner tilstede. Flere av de sier at det var, sitat; “enkelt for politiet å avvæpne henne uten bruk av pistoler”. Noen få, de som har nære relasjoner til de samme som ringte politiet, sier noe annet. Hva er sant?

Hver gang politiet driter seg ut, så forsøker de å feie saken under teppet. Dette ser en klart og tydelig i Linn Madelen Bråthen saken, en ser det klart og tydelig i min sak, en ser det klart og tydelig i Andrew Westwood sin sak, og når en har sett det et par-tre ganger, så begynner en å gjenkjenne lusa på gangen.

Sorry, vi tror ikke på dere! Hvor er overvåkningsvideoen Politimester?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s