Kristian Valen tiltalt for tilknytninger til det Norske Terroristnettverket “Norske Satirikere” sier Politiets Pressetalskvinne

kristian-valen-statusDa har Korrupsjonsjegeren vært i kontakt med Politiets Pressetalskvinne, og hun kan bekrefte det som vi alle frykter; Kristian Valen er terrorist!

Det viser seg at Kristian Valen i lengre tid har hatt som agenda å stille spørsmålstegn til Politiets metoder, med det som formål å skape Anarki, Kalifat, Fristater og å plante diverse andre uhumskheter i den Norske frie politi(ske) debatten. Blant annet gjorde Valen seg kjent i den beryktede Vasketerroristsaken, hvor han tilbydde seg å finansiere kvinnelige Somalske terrorister. Det er derfor med tungt hjerte at den Norske Staten derfor har bestemt seg for å fabrikkere opp beviser for Valen sin terrortilknytning, for å unngå videre dissidens, og forhåpentligvis kunne banke litt vett i huet på stakkaren.

kristian-valenForøvrig kan det også nevnes at Politiet har funnet krutt og diverse andre ulovlige substanser i leiligheten til Kristian Valen, som for eksempel Kokain, Fleinsopp og Zalo. I så måte føyer Kristian seg inn i rekkene av desillusjonerte etniske Nordmenne, som har mistet troen på at samfunnet vil hans beste, sammens med Marius Reikerås og diverse andre forferdelige ungdomsfordervende individer.

Til de som påstår at dette er en hevnaksjon fra poletiets sin side, for Kristian Valen sitt engasjement i forhold til politiets metoder, spesielt i forbindelse med at en Somalsk kvinnelig terrorist ble stoppet i massedrap på Norsk barn i fjor høst, kan jeg umiddelbart avkrefte dette! Politiet driver ikke med “hevnaksjoner”. Vi er en 100% nøytral organisasjon, og de som ikke tror oss, kan forsøke å anmelde oss til Spesialenheten (ROFLMAO! 😀 )

Norge er et demokrati, med ytringsfrihet for alle, også satirikere og komikere som Kristian Valen. Og tror du oss ikke på det, så ønsker vi at du tar kontakt med oss, slik at vi kan banke vett i huet på deg!

Vennlig Hilsen,

Politiets Pressetalskvinne, som forøvrig ønsker å være anonym i forindelse med denne saken 😀

PS!
For de som tviler på Kristian Valen sitt engasjement i den Norske Terroristorganisasjonen “Norske Satirikere”, så henvises det til følgende bildebevis, hvor en klart og tydelig kan se at Valen er i kontakt med bombemateriale!

terrorist

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s