Har alle Norske mødre skyld i 22. Juli?

anders-behring-breivikDet heter seg at det “trengs en landsby for å oppdra et barn”. Man kan sikkert si bra mye rart om Anders Behring Breivik, men en ting er hinsides argumentasjon; Anders fikk aldri oppdragelse!! Barn som får en kjærlig oppdragelse, med ømhet, oppmuntring, og som blir fylt med selvtillit, og har positive rollemodeller de kan se opp til, gjør bare ganske enkelt aldri slike ting som Anders gjorde! Punktum!

Hvis en ser på livet til Anders, så er det liten tvil om at hvis faren til Anders hadde fått lov til å spille en sterkere rolle i Anders oppdragelse, så ville vi neppe behøvd noe minnemarkering på Utøya i dag! 77 av våre barn ville fortsatt vært i livet, og Anders ville kanskje jobbet som revisor, regnskapsfører eller til og med fulgt i sin fars fotspor, og jobbet i diplomatiet. Gudene skal vite at fyren er smart, og har de nødvendige talebegavelsene! Jeg er også nesten 100% sikker på at han ville gjort en fantastisk jobb i Norsk Diplomati forøvrig!

Men slik ble det altså ikke. Anders gikk “ape sinnssjuk”, og drepte 77 av våre barn, i det verste hatangrepet dette landet noensinne har sett! Det kreves ikke spesielt mye fantasi for å forstå hvorfor heller. Moren til Anders hatet som tidligere omtalt Anders, og tilla han karakteristikker som “ond”, og “psykopat”, allerede i svangerskapet!

Og enda viktigere regner jeg med; Mor ville rett og slett tapt for mye penger på å dele oppdragelsen mellom seg selv og barnefaren. Derfor valgte hun å beholde Anders for seg selv, og slik gi grobunn for en sinnssjuk fanatisme, begrunnet i Anders intense hat, og tro, på at han selv var ondskapsfull og psykopat! Noe som åpenbart stammet fra moren til Anders. Hvis du ikke tror meg på hendelsesforløpet her, så vil jeg oppfordre deg å lese dette! I tillegg skal det ikke mye fantasi til for å forestille seg at moren til Anders definitivt hatet faren, og snakket negativt om han, og tilla faren til Anders diverse karakteristikker, som helt sikkert gjorde sitt for å forme den lille gutten da han vokste opp.

I så måte er Norsk Barnefordelingspolitikk, og alle Norske Mødre, spesielt de som er av moren til ABB sin generasjon, selv skyldige og ansvarlige for Utøya! Fordi, mens moren til Anders var besatt av ideen om å ikke “dele” Anders med faren, sannsynligvis på grunn av økonomiske interesser, så stod det 2 millioner andre mødre i kø, for å “støtte henne” i hennes “kamp”. Jeg vil tippe at 90% av Norske Mødre har vært med på denne “kampen”.

I Norge i dag, er far for alle praktiske formål redusert til “sæd-donor”. Juridisk og økonomisk. Dog økonomisk, må han betale livet ut, for “retten” til å aldri få lov til å være det han ble satt på denne jord for å bli; Pappa!

Og slik går du dagan! Mor snylter på NAV, med loven i hånd, mens far er ødelagt for livet, og vil aldri få oppleve gleden av å få lov til å være det han ble født for å bli. Og i mellomtiden går ABB 2.0, ABB 3.0, ABB 4.0, osv, rundt i skjørtene til mor, og venter på muligheten sin til å bli “terrorist, akkurat slik som Anders”, bare han vokser opp først!

Hvis Norge hadde hatt et mer naturlig forhold til barnefordeling, så ville Anders vokst opp med en mannlig rollefigur, som han kunne sett opp til! En rollefigur som ikke var avhengiv av massedrap for å hevde sin rett, og statuere sin posisjon! Men det ville kostet moren til Anders flere titusener av NAV-kroner i måneden, derfor valgte hun å ikke gi far denne rollen! Derfor minnes vi 22. Juli i Norge i dag! I tillegg, så er vi så “heldige”, at vi kan legge all skyld på Anders, han var tross alt “terrorist”. Det ordet er nesten fra et psykososialt ståsted equivalent med navnet Satan forøvrig!

MEN, vent nå litt! Hvis vi istedenfor å se på han som et hatobjekt, prøver å forstå han istedenfor, for å unngå å repetere historien, kanskje vi kan danne oss et annet bilde?

Vel, for det første vet vi at Anders sitt verste mareritt er å bli omtalt som “syk” og “mobbeoffer”. Dette vet vi både fra alle de som har lest manifestet hans, og fra Anders sine egne argumenter mot han i rettssaken hans. Grunnen er åpenbar; Ingen gidder å “følge” en sinnssjuk mann, og gjøre det samme som han gjorde. Og siden Anders sin taktikk er basert på at andre skal kopiere det han gjorde, for å starte “krig mot Islam”, så er dette det verst tenkelige scenarioet for Anders.

Så paradokset er, at ved å synes synd på han, og ved å definere han som mobbeoffer (noe han helt åpenbart var), og ved å karakterisere han som sinnssjuk (noe han helt åpenbart også var), og ved å forsøke å *FORSTÅ* han, så vinner vi, og han taper!

Anders forsøker veldig bevisst å fremstå som den “sterke mannen”. Ved å forstå han, og empatisere med han, så faller dette bildet fullstendig sammens, og Anders som den “sterke mannen” kollapser fullstendig! Slik kan vi forsøke å forstå hva som gikk galt, for å forsøke å unngå lignende hendelser i fremtiden. I tillegg får vi ved å empatisere med han, en slags merkelig form for straff gjennomført mot han, den verst tenkelige straffen som Anders kan forestille seg; FORSTÅELSE!

Men dette er vel for vanskelig å forstå for Norske mødre, de har jo tross alt selv blod på hendene, i lignende saker som Anders, og ønsker neppe å frarøve sine egne døtre muligheten til å voldta fremtidige barnefedre, ved å rane de med loven i hånd, mens de i kor roper; “NAV!! NAV!! HURRA!! HURRA!! BIDRAGSFOGDEN LENGE LEVE!! HURRA!! HURRA!!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s