Det er lov å være terrorist i Norge

alf-proeysenVisste du at det finnes ingen lover imot å være terrorist i Norge i 2016? Jepp, det er 100% lovlig! For å forstå hvorfor, må en se på den lingvistiske definisjonen av ordet “terrorist”. La meg inkludere deg; “En terrorist er en person som bruker frykt som våpen.” Dette er ikke min definisjon, men utledet av latinske ord, låneord inkludert i det Norske språket, og kan slås opp i en hvilken som helst ordbok hvis du vil.

Kanskje mer interessant er det faktumet at i følge denne definisjonen, er vi alle terrorister faktisk.

Alle Norske småbarnsmødre er for eksempel terrorister. Dette tilspisser seg spesielt rundt juletider, når de sier ting som; “Hvis ikke du er snill, så kommer ikke julenissen”. Dette er å bruke frykt som et våpen, for å forsøke å tvinge barnene sine til å være “snille”. Altså med andre ord; “Julenissen er et uttrykk for bruk av terror!”

De fleste Norske prester og pastorer er også terrorister. Spesielt de som vektlegger at man havner i Helvete hvis man synder! Dette er bruk av “terror som våpen”.

Uansett hva du måtte føle om 9/11 og konspirasjonsteorier, så er det et velkjent faktum, historisk dokumentert, at George W. Bush brukte “frykt for terror”, som et middel for å presse igjennom Patriot Act. Slik brukte George W. Bush “terror som virkemiddel”, og var per definisjon “terrorist”.

Så hvis vi skal arrestere alle terroristen her på jorda, må vi arrestere alle mødrene som truer med Julenissen, alle prester som snakker om Helvete, og alle politikere som spiller på frykt for å få gjennomslag for lovene de forsøker å vedta. I tillegg må vi arrestere samtlige mennesker som tror på Himmel og Helvete, altså 4.2 milliarder Kristne og Muslimer. Jeg er litt usikker på tallene her, men jeg tviler for at det vil være nok mennesker igjen til å være fangevoktere for de ca. 7.5 milliarder menneskene vi da må putte i fengsel 😀

Anyway, nå over til noe annet. Visste du at selv om det er lov å være terrorist i Norge, så var det helt frem til 1972 ulovlig å være Alf Prøysen? Rett og slett fordi Alf var Homo. Alf skrev sågar et brev til Friele og foreslo at han skulle komme ut av skapet, for å hjelpe henne med “Homokampen”. Friele var snill, og svarte tilbake til Alf; “Jeg takker for tilbudet, og er enig med deg i at dette ville hjulpet drastisk. Men, jeg synes dette er en kamp som vi ‘unge’ skal få lov til å ha alene, og at du har gjort nok for Norge som det er”.

Jeg ønsker derfor å avslutte med en liten sang fra Alf, som jeg spesielt liker, da den beskriver verden slik den faktisk er i dag …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s