Var det 4 millioner skyttere på Utøya den 22. Juli 2011?

norske-terroristerKanskje den villeste “konspirasjonsteorien” i Norge i dag, er ideen om at det var flere skyttere på Utøya den 22. Juli 2011. Vel, jeg er Narvikværing, og jeg vet bare om *en* måte å spille poker på, og det er å doble innsatsen, helt til alle motstanderne kaster kortene, og gir seg, alle som en. Jeg lanserer derfor teorien om at det ikke var hverken 1, 2 eller 3 skyttere på Utøya. Tvert imot, det var 4 millioner Nordmenn som hadde fingeren på avtrekkeren den ulykksalige dagen, 22. Juli, 2011 …

Noen av de som hadde fingeren på avtrekkeren var alle Norske alenemødre, som kjøper voldelige videospill til guttene sine, og bruker He-Man som barnevakt, fordi de er mer opptatte av “karrieren” sin, enn de er av å være tilstede for barna sine.

Andre som ble drapsmenn den dagen, var alle Barnevernsansatte som ikke gjør jobben sin, og lar en stakkars gutt, i 4 årsalderen, få lov til å bo hos sin mor, til tross for at det er dokumentert at hun selv er av den oppfatningen at, sitat; “guttungen er ondskapsfull”

Andre som var skyldige i lemlestelsen og drap på 77 barn den dagen, er alle lovgiverne våre, som i snart 100 år, har gitt økonomiske intensiver til alenemødrene våre, slik at de skal ende opp med å nekte barnefaren all kontakt med sine egne barn, rett og slett fordi det vil bli så “dyrt” å la pappa få lov til å være pappa …

Jeg kan fortsette å “høyne” ved å legge til alle barnehageassistenter, førskolelærere, lærere som ser en annen vei mens en av deres elever blir mobbet, osv, osv, osv. Eller kanskje favoritten min, som er Norsk Pressekorps, som sensasjonaliserer “terror” for å spe på lønna si, takket være fete bonusavtaler, basert på antall lesere av artiklene deres, og som slik ubevisst heoriserer “terrorister”.

Eller alle som har mobbet noen i skolegården, eller kanskje enda bedre, alle som har “sett en annen vei” når noen andre ble mobbet i skolegården, osv, osv, osv.

Faktum er, at hvis en ser på motivene her, så er kanskje den som er aller minst “skyldig” i Utøya, Anders selv, siden han blant annet dokumentert, i barndommen, tok mobbeofrene sitt parti, og gikk imellom og forhindret mobberne fra å isolere mobbeofrene sine.

Som du kan selv se, med egne øyne, dette er ikke noe “konspirasjonsteori”, dette er “cold hearted facts!”

Så kommer spørsmålet mitt til deg, hvis du aksepterer at jeg har rett, og at det var 4 millioner skyttere på Utøya den 22. Juli 2011, hvordan har du tenkt å gjøre opp for de drapene du selv var skyldig i den dagen …?

Hvordan har DU tenkt å forsøke å gjøre rett, det du gjorde galt, den dagen du ble skyldig i massedrap, den 22. Juli 2011 …?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s