Ateister er de dummeste, mest overtroiske og religiøse menneskene som finnes

dawkins-newtonOvenstående påstand kan høres merkelig ut, men jeg kan underbygge den, ved bruk av logikk, empiri, den vitenskapelig metode, og den lingvistiske definisjonen av hva ordene “Ateist” og “Religion” faktisk betyr. I så måte, kan kildene mine omtales som “Oxford Dictionary”, og de “Latinske og Greske språkene”, for den som er opptatt av slike ting.

Ateist betyr at en “vet” at Gud ikke eksisterer. Selv Richard Dawkins nekter derfor konsekvent å vedkjenne seg at han er Ateist, men velger å heller omtale seg selv som; “Tea pot Agnostic” – (Google it!)

“Religion” betyr “leveregler” (sånn ca.), og har basisen sin fundamentert i en tro på at mennesket trenger “regler” for å kunne leve i fred sammen. Av ovenstående grunn, var for eksempel ikke den Bibelske Jesus “religiøs”, for de som velger å tro på at han eksisterte. (Kilde; Bibelen!)

Ateister liker å skryte av at de krever bevis for å kunne tro på en påstand. Slik omtaler de seg selv som “anti-dogmatikere”, siden de ikke er villige til å tro på et utsagn, med mindre de kan vitenskapelig bevise at utsagnet er sant, ved bruk av empiri, logikk og vitenskap. Paradokset deri ligger, noe som blant annet Richard Dawkins selv belyser, at en kan *aldri* motbevise Guds eksistens! Det ligger som en del av premissene for den vitenskapelig metode.

For å illustrere dette poenget, kan en bare se på det faktumet at mesteparten av Universet vil alltid være usynlig for oss. Og selv om vi klarer å bevise at Gud ikke finnes i de delene av Universet som vi kan se, så kan vi aldri observere helheten av Universet, og ergo kan i teorien Gud finnes i de delene vi ikke kan observere. Vi kan faktisk ikke engang bevise at fysikkens regler er gjeldende for hele Universet. Eller for den saks skyld kan vi heller ikke bevise at det ikke bor små grønne dverger overalt i Universet, bortenfor 14.2 milliarder lysår fra oss. Dette har sin årsak i “inflasjon” og “big bang” – Google it!

Med andre ord, i det øyeblikket man omtaler seg selv som “Ateist”, så har man implisitt innrømmet at man tror på noe som aldri kan bevises! Paradokset blir ytterligere forsterket, ved at dette er akkurat det Ateistene rundt oss skryter av de *ikke* gjør. Noe som per definisjon, faktisk gjør en Ateist omtrent like intelligent, logisk, og selvreflektert, som et stykke loff fra fryseren din! Altså, en Ateist er per definisjon *dum som et brød*, i og med at, som en del av selve “trosbekjennelsen” til en Ateist, sementerer han sin egen imbecilitet! Med andre ord, kan en si at en som sier at han er Ateist, beviselig faktisk er fullstendig imbecil! Dette er en del av premissene som ligger til grunn for “Ateisme”.

Den Ateistiske trosbekjennelsen er basert på et oxymoron … (Hint; en løgn!)

Men dette er en del av “levereglene” til Ateisten (Gudene skal vite at de har drøssevis med “regler”) – Noen av disse “reglene” kan du lese her …

  1. Du skal tro på det som kan vitenskapelig bevises
  2. Du skal ikke tro på noe som ikke kan vitenskapelig bevises
  3. Du skal ikke fremme påstander som ikke kan vitenskapelig etterprøves

Disse “levereglene” er forøvrig nesten en eksakt replika av de 3 første budene fra Bibelen;

  1. Du må ikke have andre guder end mig
  2. Du må ikke skabe idoler og dyrke dem
  3. Du må ikke misbruge Guds navn

Slike “regler” for hva som er lov til å tenke, uttale seg om, og formidle, finner en kun i noen av de mest dogmatiske og grusomme Religiøse sektene, og regimene, som vi har klart å konstruere her på Jorden. Et eksempel her er Nord-Korea, hvor det er ulovlig å påstå at lederen deres ikke er guddommelig, ol. Og “Ateistene” er FULLE av slike “regler”.

Hvis en så ser på virkemidlene til de tidligere tiders Religioner, så er disse forøvrig nesten 100% equivalente med virkemidlene til Ateistene. For eksempel, så repeterer de ofte trosbekjennelsen sin, og slik fungerer som “sannhetsvitner” for hverandre. Noe som konstruerer selvforsterkende Halleluja stemninger iblant de. Men istedenfor å rope “amen” og “hallelujah”, så bruker de mer subtile ord som “enig”, “word” og “det er sant”.

Hver gang en stiller spørsmålstegn til en Ateists argumentasjon, blir en møtt av en vegg av krav om “kilder”, “empiri” og andre hellige ordkonstellasjoner. Disse fungerer som sirkulær logikk for Ateisten, slik at han skal slippe å argumentere imot de som er av en annen tro an Ateisten. Litt på samme måten som “troskortet” som Richard Dawkins, og andre, angriper andre religioner for å benytte seg av.

I tillegg benytter Ateistene seg i utstrakt grad av “misjonering av sin tro”, og ser på det som et “hellig kall” å overbevise alle rundt de, om at de har rett, og at alle de andre tar feil! Dette er en misjonering, som er fundamentert i troen på at “hvis bare alle hadde ‘visst’ det som de vet, så ville verden vært en bedre og fredeligere plass, og omsluttet av ‘vitenskapens lys'”. En tro, og praksis, som er kjent fra både Islam, Kristendom og andre religioner forøvrig. Hos enkelte Islamister, er det for eksempel vanlig å drepe de som ikke tror på Islam, til tross for at ordet Islam betyr “fred og frihet fra vold”. Litt på samme måte som at mobbing, utstøtelse, og i enkelte ekstreme tilfeller, voldsutøvelse, er greit blant Ateister, så lenge en utøver det mot en som tilhører en annen religion.

I tillegg er tidligere tiders religioner ofte fulle av “absolutte sannheter”, og de som prøver å motargumentere imot disse sannheten, får på pukkelen så det griner. Dette er også sant for Ateistene. Det er faktisk på grensen til å være *farlig* for en troende og bekjenne sin tro, når han er omgitt av en flokk med Ateister. I så måte, får flokkementaliteten til Ateistene farlige konsekvenser, som mobbing, utstøtelse, oppsigelser, osv, som en konsekvens av deres trosbekjennelse og misjonerende virksomhet. Ting som vi ofte har assosiert med Religioner som Islam, Jehovas Vitner, Jøder, osv.

Så uavhengig av hva du måtte tro om “Religion”, så er du faktisk per definisjon både Religiøs, Overtroisk, Dogmatisk, Fanatisk og 100% imbecil, *per definisjon*, i det øyeblikket du omtaler deg selv som “Ateist”.

Faktum er at en Ateist, i dagens samfunn, per definisjon er det mest “troende” mennesket, og minst “skeptiske” mennesket som eksisterer. Noe selve ordbruken og trosbekjennelsen deres understøtter i seg selv.

Kildene mine; En hvilken som helst, vitenskapelig utdannet person! Med en smule språkforståelse, logikk, IQ, og evne til å slå opp ordene jeg bruker i en Ordbok!!

stupidity-from-above

Advertisements

One thought on “Ateister er de dummeste, mest overtroiske og religiøse menneskene som finnes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s