Profet Muhammed sitt verdensbilde vitenskapelig bevist av Nobel pris vinner George Smoot

I videoen under, forklarer Nobelprisvinneren George Smoot, den sannsynlige forklaringen på sine egne observasjoner, hvor han har studert kosmisk bakgrunnsstråling. Noe som han forøvrig har vunnet Nobelprisen i fysikk for.

Paradokset er at han er ikke den første som lanserer denne teorien, noe han selv innrømmer. Hvis man ser på historien, så er den full av andre individer som har hevdet det samme. Den første som hevdet dette, vil muligens komme som en overraskelse for deg dog da; Profet Muhammed!

For 1.400 år siden, i ørkenen i Saudi Arabia, klarte Profet Muhammed, mer eller mindre å hevde det samme, uten noe annet enn en hule, en måne, et par kameler, og seg selv som selskap!

Når man leser Qu’ran, er det paradoksalt mange paralleler mellom George Smoot sine argumenter og Profet Muhammed sine. Vel og merke, så levde Profet Muhammed i en tid, hvor de fleste av ordene som George Smoot bruker, ikke enda var oppfunnet. Men likevel er det nesten umulig å ikke se sammenhengen. La meg forklare, eller, for å være korrekt; La Profet Muhammed forklare … 😉

I følge Profet Muhammed og Qu’ran, så skapte den Allmektige det første universet. Inne i et sandkorn i dette universet, skapte så vesenene i det første Universet det andre Universet, ved å folde hele det første Universet inn i et sandkorn. Slik går det rekursivt innover i 7 iterasjoner, helt til vi kommer til vårt Univers. Med andre ord, dette Universet vi lever i, er bare et sandkorn i et mye større Univers, hvor “englene” som lever i det Universet, skapte oss, med hjelp fra den Allmektige.

Hør nå på argumentet til George Smoot, mens du har dette i bakhodet …

Bortsett fra den åpenbare parallelen mellom Profet Muhammed sitt verdensbilde, og George Smoot sitt verdensbilde, så er det et annet paradoks som tvinger seg frem, som er dette; Hvordan kunne en kamelridende, ikke-litterær, uutdannet bonde, for 1.400 år siden, engang forestille seg slike målestokker? Merk forøvrig, at dette var i en tid, hvor vi i vesten trodde at Jorda var hele verdensaltet …

Richard Dawkins angriper religion med fundamentet; “Hvorfor forestille seg en liten verden? Når vitenskapen viser oss at Universet er så uendelig mye større enn det religionene ønsker å vise oss?”

Vel, jeg snur spørsmålet tilbake til Richard, og spør; “Hvorfor forestille seg et så uendelig lite Univers som vitenskapen skal ha oss til å tro på, når Profet Muhammed forsøkte å vise oss et så uendelig mye større Univers?”

Faktum er, at hvis en velger å tro på Moore’s lov, så vil vi i løpet av noen få hundre år, ha datakraften som skal til for å simulere samtlige elementærpartikler i Universet! Hvilke eksistensielle spørsmål stiller dette til oss?

Er skaperen av vårt Univers bare en slags form for sys-admin?

Er vi Avatarer i et dataspill, hvor vår lokale “gud” (liten “g”) er en 12 års gammel guttunge?

Hvor mange slike Universer finnes det på “utsiden” av dette Universet?

Er konstruksjonen av slike Universer et forsøk på å besvare de største eksistensielle spørsmålene vi som art har hatt? Slik som for eksempel; “Hvor er Gud?”

Og kanskje det viktigste av disse spørsmålene; “Hva var formålet, og hvor ufattelig stor, må ikke den første utløsende årsaken bak disse rekursive Universene da være?”

I forhold til det siste spørsmålet, så blir selv “The Big Bang” ikke noe særlig mer enn en “liten kinaputt”

Så hvorfor har du da et så trangt verdensbilde Richard Dawkins …?

Advertisements

One thought on “Profet Muhammed sitt verdensbilde vitenskapelig bevist av Nobel pris vinner George Smoot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s