LOGOS; Hvor mange sokker går det på et soverom?

sokkerMange vil kanskje le av ovenstående spørsmål, og riste på hodet. Men faktum er at når du kjenner svaret på det, så åpenbarer en mye rikere verden seg for deg! Jeg skal nå, forsøke, utelukkende med bruk av Logos (logikk), og besvare ovenstående spørsmål. På en slik måte, at du rent logisk sett, er nødt til å erkjenne at Logikk er død! Alktså; Logikken viser oss at Logikken er død!

Kildene mine er blant annet Nobelprisvinnere i Fysikk, kvantemekanikk, og de metamatiske lovene og reglene.

De fleste “smart asser” med grunnfag ifra Universitetet, vil sikkert umiddelbart svare med et spørsmål tilbake, ala; “Du må gi oss parametrene. Hvor mange kubikkmeter er soverommet, og hvor stor masse har sokkene?” – Vel, jeg akter å (logisk) bevise, at selv om jeg hadde gitt deg samtlige parametre, ned til antall molekyler og atomer i sokkene, så ville du fortsatt sittet igjen med svaret; “Fra og med null, til og med uendelig!” – Noe som beviser, at selv fundamentale spørsmål, ikke kan besvares med logikk og matematikk. Ergo; logikk er, logisk sett *død*!

La meg elaborere; For det første, er det i dag, usikkert på både hvor stort Universet er, og hvor mange Universer som finnes. Vitenskapen mener å kunne “foreslå” et antall Universer på rundt omkring 10 opphøyd i 500. Dette tallet er så enormt, at det overgår absolutt samtlige andre tall vi noensinne har kunnet snakket om. Hint; Det finnes ca. 10 opphøyd i (30?) antall elementær partikler i Universet, eller noe slikt (husker ikke helt nøyaktig, men det er irrelevant) – Poenget er at antall Universer er *enormt*!

Så med andre ord, vet vi ikke størrelsen på noen ting som helst “der ute”. Så i forhold til logikk, vitenskap, og matematikk, så er å “mangle parametrene” et fundamentalt problem, all “logos” lider under! Altså, parametrene kan aldri finnes, siden vi ikke engang kan besvare nøyaktig hvor stort Universet er, eller om det finnes flere Universer!

I tillegg er det en relativt anerkjent Vitenskapelig Teori, som kan tyde på, at det faktisk bare finnes *ett* elektron i hele Universet. Dette ene elektronet er faktisk ansvarlig for samtlige “lokaliteter” vi ser av alle “individuelle” elektroner i Kosmos! Til tross for dette, kan vi i dag enkelt telle antall elektroner i en fem-øring, og fastslå dette tallet til å ligge mellom 50 og 100 milliarder elektroner, avhengig av legeringen til femøringen. Så med andre ord, tall, og matematikk, som er “tvillingbroren” til Logos, er logisk sett, med stor sannsynlighet faktisk fullstendig meningsløst!

Som om det ikke er nok, vet vi ikke engang, og vil aldri faktisk kunne fastslå med sikkerhet, om det finnes *ett* univers! Noe som stort sett samtlige Nobelprisvinnende Fysikere er mer eller mindre enige i! Antall Universer som finnes, kan faktisk, rent teoretisk sett være; 0!

Så med andre ord, for å finne ut hvor mange sokker det går på et soverom, må vi først etablere om hvorvidt sokker og soverom overhode eksisterer. Noe som per definisjon, i følge vitenskapens regler, er *umulig*!

Så, svar meg nå på ovenstående spørsmål; “Hvor mange sokker går det på et soverom?” 😀

Kanskje det bare finnes en sokk i hele Universet …? 😉

Advertisements

One thought on “LOGOS; Hvor mange sokker går det på et soverom?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s