Kan man Vitenskapelig forklare alle Bibelske Mirakler?

dawkinsRichard Dawkins avfeier alle Mirakler som tøv. Spesielt de som stammer fra de store verdensreligionene, og mener at Mirakler ikke kan eksistere. Vel, la oss late som om han har rett, ta han alvorlig på sin påstand, og derifra studere Miraklene, fra en vitenskapelig vinkel. La oss i så måte kikke på de to største Miraklene i Bibelen; Jomfrufødselen og Gjenoppstandelsen. Siden jeg dog allerede har behandlet Gjenoppstandelsen, så skal jeg her fokusere på Jomfrufødselen.

Hvis vi velger å tro at Mirakelet om Jomfrufødselen var “vissvas”, slik som Mr. Dawkins tror, så står vi igjen med en eneste logisk konklusjon; Noen må ha fortalt en løgn! Altså, noen må ha løyet da de sa at Maria var Jomfru!

Hvis vi går til kilden, og ser på hvem som gjorde dette, så sier Bibelen at det var Josef som påstod dette. Om vi velger å tro på at han hadde sett Gud i en drøm eller ikke, er i så måte irrelevant! Josef var den som løy, hvis en velger å tro på Mr. Dawkins! Men som vanlig, fullstendig ignorerer Mr. Dawkins det kultur-relativistiske aspektet her, og klarer ikke å se på “effekten” av dette! For å forstå hvorfor dette er viktig å se, må vi reise 2.000 år tilbake i tid, til Jerusalem, år 0.

I følge Jødisk lov, som var gjeldende i Jerusalem, så var det ulovlig å ha sex utenfor ekteskapet. Straffen for dette var stening til døden. Ved å hevde at Maria var Jomfru, så reddet ergo Josef livet, til ikke bare Jomfru Maria, men også Jesus, som da lå i maven til Maria. Slik ble det faktumet at Jesus overhode ble født, i seg selv et Mirakel, uavhengig av om en tror på Mirakler eller ikke.

I følge Bibelen er Satan løgnens far. Alle løgner stammer fra Satan. Da må også denne løgnen ha stammet ifra Satan med andre ord. I så måte, er det fullt ut mulig å argumentere for at Jesus “himmelske far” faktisk var Satan! Så med andre ord, hadde det ikke vært for Satan, ville Jesus aldri blitt født!

Hvis en følger denne retorikken videre, kan en hevde at en da rent logisk sett, er nødt til å “unnskylde løgnen” – Altså Tilgi Satan! Ingen Satan, ingen Jesus! Hvis en elsker Jesus, må en rent logisk sett, også da elske (eller i hvert fall *Tilgi*) den som reddet hans liv, og ble hans personlige Messias! Noe som da ifølge Richard Dawkins sine teorier, rent logisk sett, er nødt til å være Satan! Slik blir Bibelen en øvelse i Tilgivelse, siden hvis Jesus er et produkt av Satan, så må en rent logisk sett Tilgi Satan! Og hvis en Tilgir Satan, har en ergo Tilgitt ALL synd!

Slik har Mirakelet som Richard Dawkins forsøkte å avfeie som “nonsens”, faktisk endt opp med å bli et psykososiologisk og vitenskapelig Mirakel, som ender opp med å bli 100 ganger *større* enn det Mirakelet som Mr. Dawkins i utgangspunktet avfeide som “nonsens”. Men dette er selvfølgelig en tankegang som er umulig for Mr. Dawkins å følge, siden han er, sitat; “skeptiker”.

Slik lærer Mr. Dawkins seg aldri å kjenne hverken løgnen eller tilgivelsen, noe som har den effekten at hans hjerte blir hardt og fordømmende, mens hans kunnskap blir mangelfull og fylt med løgn. Rett og slett, fordi han ikke klarer å analysere en løgn, for å se “årsaken” til hvorfor den blir fortalt. Dette resulterer i at Mr. Dawkins blir veldig lett å manipulere, og mate med løgner, siden det eneste man behøver å gjøre for å få han til å tro på noe, er å pakke det inn i en Vitenskapelig rapport, stemple det med et par-tre forskernavn, å trykke det inn i hodet hans. Med andre ord, Mr. Dawkins ville trodd på små grønne dverger, som skaperne av Universet, hvis en hadde klart å skaffe en forskningsrapport, med et par velrenomerte forskernavn på forsiden.

Dette resulterer i at til tross for at han hevder at han er “skeptisk”, så er han fullstendig ute av stand til å tenke “skeptisk”, siden det eneste man behøver å gjøre, for at han skal ignorere en Sannhet, er å starte den med en løgn! Slik blir Mr. Dawkins et offer for sin egen “fortreffelighet”, ignoranse, og arroganse …

Merk da, at hvis Mr. Dawkins har rett, så er Mirakelet om Jomfrufødselen, plutselig blitt 100 ganger større, og Mr. Dawkins må, ergo, per definisjon, rent logisk sett, innrømme at han er en idiot, som kunne overse det faktumet!

La meg avslutningsvis spørre Mr. Dawkins da følgende spørsmål; “Når Bibelen, som er Guds Hellige Ord, klarer å Tilgi Satan, hvorfor klarer ikke du å Tilgi Gud?”

Advertisements

2 thoughts on “Kan man Vitenskapelig forklare alle Bibelske Mirakler?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s