Finnes det noe konflikt mellom Islam, Kristendom og Vitenskap?

hellig-bokNoen vil påstå at Islam, Kristendom og Vitenskapen er fundamentalt uenige om de største spørsmålene. To eksempler her, er hvorvidt Jesus døde på korset, og hvorvidt Jesus Himmelske Far er den Allmektige Gud.

Vel, jeg mener å ha vist at Jesus aldri døde på korset, ved å utelukkende bruke Bibelen som Kilde. Noe som paradoksalt skaper et paradoks, hvor Qu’ran og Profet Muhammed hadde rett, men dette kun er mulig å finne ut av, det hvis man leser Bibelen, og erklærer den for å være en Hellig Bok, og Guds Hellige ord! Se dette argumentet her!

I tillegg, hvis Richard Dawkins har rett, og Jesus ikke var et produkt av jomfrufødsel, så ender vi opp med et paradoks, som forteller oss at Jesus hadde en Himmelsk Far, men dette var ikke den Allmektige Gud, men heller faktisk Satan og/eller Shaitan. Se dette argumentet her!

I så måte kan man si at det faktisk ikke eksisterer noe konflikt mellom hverken Kristendommen, Islam eller Vitenskapen, men at dette kun er mulig å faktisk se, hvis man tar alle tre alvorlige, og klarer å se at de alle har rett i sine argumenter.

Dette leder paradoksalt til en destruksjon av Egoet, siden en da må erkjenne at en selv tok feil, og ergo rent logisk sett anerkjenne at det “er noe der ute, som er smartere enn en selv”. Noe som er i overenstemmelse med Buddhisme.

I tillegg blir det fullstendig umulig å ikke sitte igjen med en utrolig fasinasjon for Profetene våre, som klarte å legge dette puslespillet for oss. Slik blir man nødvendigvis nødt til å anerkjenne de som Profeter ifra Gud, rent logisk sett, siden hvis de var så smarte at de klarte å lure oss alle sammen i 2.000 år, så må man rent logisk sett stole på at de hadde rett i mange av sine andre påstander. Og siden de påstår at Gud Finnes? “Well, I rest my case!”

Så er spørsmålet; Er Religionene ondskapsfulle?

Religion er som en bil, man kan bruke den til forferdelige ting, og man kan bruke den til gode ting. Paradokset med ovenstående forklaring og teori, er at den fordrer at alle sammen må lese kildene til motparten, for å selv bevise sine egne standpunkter. Slik tvinger den alle som er uenige til å ta kildene til motparten alvorlig, som Hellige Sannheter, hvis noen ønsker å bevise sine egne standpunkter!

For eksempel, en Muslim kan si; “Jepp, Bibelen er en Hellig bok, siden beviser at Qu’ran er en Hellig bok!”

Mens en ateist kan si; “Jepp Bibelen og Qu’ran er hellig, fordi de beviser at Vitenskapen hadde rett hele tiden!”

En Kristen kan si; “Qu’ran er Hellig, fordi den forklarer og beviser at Bibelen er Hellig!”

Osv, osv, osv …

Så med andre ord, er alle våre Hellige Bøker Hellige, men kun i kombinasjon, og som et produkt av at “alle de andre” bøkene er Hellige! I isolasjon, blir de oppskriften til fordømmelse og dømming av våre brødre og søstre!

Og ved å se på alle Hellige Bøker som Vitenskapelig Mirakler, har vi paradoksalt frikjent Jødene, fra den største påståtte forbrytelsen som noensinne er hevdet å blitt begått; Drapet på Jesus Kristus! Rett og slett, fordi Jesus ikke døde!

Med andre ord, for å fritt omsitere Buddha; “Det finnes bare en bok! De er alle den samme boken!”

Advertisements

2 thoughts on “Finnes det noe konflikt mellom Islam, Kristendom og Vitenskap?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s