Selvforsvar mot overgrep ifra det offentlige

jesus-kung-fuDet første du må erkjenne hvis du opplever overgrep fra offentlige etater, er at det finnes ingen offentlige etater. Disse er oppkonstruerte avguder, laget for å pulverisere ansvar, og frata individer som utøver maktmisbruk fra innsiden av disse etatene alt personlig straffeansvar. I så måte eksisterer det ikke noe “barnevern”, “politi”, “NAV” eller “domsstolsapparat”. Dette er en oppkonstruert illusjon, som er plantet i deg, fra barndommen, for å gi noen makt, og frata andre den samme makten!

Det som derimot finnes, er mennesker, som innehar embeter og saksbehandler-stillinger i disse etatene. Disse menneskene har private liv, følelser og frykter, akkurat på samme måte som deg. Det de frykter aller mest av alt i verden, er å måtte selv stå ansvarlig for de overgrepene de utfører i embedets navn.

Når du forstår dette, forandrer en umulig kamp seg, til en selvfølgelig seier for deg. I forhold til *alle* overgrep du kan oppleve, fra dette mangehodete (ikke-eksisterende) monsteret vi kaller det “offentlige Norge”, og er opplært til å tilbe, som en avgud!

Så med andre ord, er det alfa og omega, at du slutter å sloss mot “barnevernet” (eller hvilken som helst annen etat), og begynner med å legge ansvaret, der hvor ansvaret hører hjemme. Dette er saksbehandleren din, etterforskeren din, dommeren din, eller en annen navngitt person i det offentlige. Ved å stille han eller henne personlig ansvarlig, avkler du vedkommende sin stilling, og uniform, og slik gjør du et åpenbart tap om til en åpenbar og selvfølgelig seier! Du kan uansett aldri vinne en slosskamp mot noe som ikke eksisterer!

Det andre du må erkjenne, er at det ikke finnes noe “overvåknings-samfunn”. Det som derimot finnes er “samfunns-overvåkning”. Dette er forøvrig symbolikken i øyet og logoen som du finner som bilde på denne bloggen. Med det så mener jeg, at du som menneske, må overvåke samfunnsfunksjonene som er gitt makt over deg. Slik skaper man en maktbalanse mellom “folket” og de som er satt til å “styre” oss.

Et eksempel her er; Se for deg at du skal i møte med barnevernet. Vel, legg mobiltelefonen din i skjortelomma, med kameraøyet såvidt over, og film hele møtet. Men *aldri*, jeg repeterer *aldri*, fortell saksbehandleren din at du filmer vedkommende. Hvis saksbehandleren din oppfører seg råttent, legger du ut filmen på YouTube, blogger om den på WordPress, og deler den på Facebook. Det siste er elementært, for å dele makten. La meg forklare …

De verktøyene du bruker får makt over deg. Hvis du bare bruker Facebook for eksempel, til både videoer, “blogging” og spredning, så er det enkelt for noen å kontakte Facebook, og gi de mye penger, for å “fjerne” det du har skrevet. Hvis du derimot deler denne makten, mellom tre forskjellige selskaper, så har du gjort dette mye vanskeligere, og har i så måte en maktfordeling som ligner på tradisjonell oppfattelse av “parlamentarisme”.

Hvis derimot saksbehandleren din oppfører seg all right, og gir deg fine løfter, som du kan gå med på, så beholder du videoen din (uten å fortelle vedkommende om den) som “forsikring”. Hvis du senere opplever løftebrudd, kan du laste opp videoen på YouTube, blogge om den på WordPress og dele den på Facebook. Slik har du skaffet deg en livsforsikring mot senere overgrep og løftebrudd fra offentlige tjenestemenn/kvinner/saksbehandlere.

Når du blogger om de som overgriper seg imot deg, så er det viktig at du legger ut minimum fullt navn. Gjerne addresse, bilder, og alt annet du kan finne på vedkommende. I tillegg til at du lenker inn videoen fra YouTube. Slik bygger du deg en spirituell rustning, basert på teknologi, som gjør deg uinntagelig for overgrep! Bare husk på for Guds skyld at det er denne personen du forsvarer deg imot, og ikke hans eller hennes familie!

Når du så har gjort dette en stund, vil disse etatene begynne å frykte deg. Dette er akkurat slik det skal være. Thomas Jefferson sa; “Når de som styrer frykter de som blir styrt, har man en bra samfunn. Når det motsatte er tilfelle, har man et terror-regime og et diktatur!”

Etterhvert vil etatene som helhet, frykte deg så mye, at du vil slutte å oppleve overgrep, og de vil måtte starte med å ta deg seriøst. Da er det alfa og omega at du vender det andre kinn til, og tilgir de. Husk på som vi startet med, dette er ikke noe “etater”, dette er mennesker, akkurat som deg, med følelser og familie, akkurat som du har …

Når man starter med dette, vil man kanskje oppleve at de setter inn en hel drøss med andre etater, for å beskytte seg selv mot rettferdighet. Vel, det er bare å pløye seg gjennom alt de hiver på deg! Du vil uansett vinne til slutt, så lenge du følger oppskriften ovenfor! I tillegg, så bare ytterligere avslører de graden av korrupsjon og kameraderi, ved å implisere flere (enkelt individer og mennesker) i korsfestelsen av deg! Slik gjør de bare skaden mot sine egne avguder enda større 😀

Søk også til andre mennesker som opplever overgrep fra samme etat, spre dette budskapet, og stå sammen! Du vil oppdage at du får nye venner, og mister de som ikke var ekte venner. Det er greit, det gjør ingenting! Du vil uansett stå igjen med de som virkelig fortjener å være venner med deg til slutt!

 1. Du skal vite at du er noe.
 2. Du skal vite at du er like så meget som oss.
 3. Du skal vite at du er klokere enn oss.
 4. Du skal vite at du er bedre enn oss.
 5. Du skal vite at du vet mere enn oss.
 6. Du skal vite at du er mere enn oss.
 7. Du skal vite at at du duger til noe.
 8. Du skal le av oss.
 9. Du skal vite at alle bryr seg om deg.
 10. Du skal vite at at du kan lære oss noe.
 11. Du skal vite at “Jeg Ser Deg!!”

Lykke til, Namaste, gå i Fred, Gud være med deg, og Allahu Akbar! ❤

Advertisements

One thought on “Selvforsvar mot overgrep ifra det offentlige

 1. Sånn blir det med politikere som satsa alt på olja,og delte ut penger hit og ditt I verden,Olja kom jo ikke dette landet til gode,Kast alt som sitter og styrer,Lett og Være politikere når en sitter med full pengesekk Godt at det var ett klokt hue blant dem som fikk til oljefondet,Vist det I det hele tatt fins penger der,Gull reservene I Norges bank,er jo ikke der lenger,??😈😈

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s