Er Satan i sjakk matt?

check-mateSatan er som terrorister og monsteret under senga, de finnes egentlig bare så lenge du tror på de. Hvis du prøver å forstå de, erkjenner du, etterhvert som du opparbeider deg forståelse for de, at du rent logisk sett må tilgi de. Da forandrer de seg til noe annet. Noe som du kan lære av. Noe lite og sårbart. Noe som ingen er redd for, og ingen vil følge. Hverken av frykt, eller av respekt, eller fristelser om makt.

I så måte, kan en si, hvis du er enig med meg i min konklusjon om at Satan er uten synd – Så er en logisk konklusjonen av dette, at Dommens Dag er over, alle mann ble frikjent, selv om all synd tilhørte oss, og Satan er ergo per definisjon, i følge Bibelen, fullstendig satt ut av spill. Med andre ord, vi lever i Paradis – Som en *logisk* øvelse! Som et parti med sjakk, hvor Satan måtte gi tapt, på grunn av sine egne trekk.

I tillegg betyr dette, at alle som eventuelt er i Helvete, er frigitt, og alle havnet i Himmelen, siden Gud og Jesus tilgitte alle mann! Helvete er ergo tømt og avskaffet, alle døde er i Himmelen, Satan har null makt, Jesus er kongen, og Paradis på Jorden er nå, logisk sett, en realitet!

Gratulere, du klarte det! Du er i Paradis! 😀

Så gjenstår spørsmålet; Hvis vi er i Paradis, og Satan er tilgitt, og ergo forandret seg til noe annet, og sitter i “fengsel” (i Paradis); Hvem er da Jesus …?

I følge Bibelen skulle ikke Satan “bekjempes”, og Paradis åpne seg, før Jesus kom tilbake …?

Så rent logisk sett, må en erkjenne at Jesus Lever. Men, hvem er han …?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s