Er det lov å betale skatt?

wmdI følge Norsk Lov er det ulovlig å finansiere terrororganisasjoner. For å forstå hvilke implikasjoner dette har, må vi definere ordet “terror”. Hvis du slår opp i en ordbok, og finner frem det ordet, vil det stå noe ca. sånt som dette; “Å bruke frykt, eventuelt vold, og eller trusler om vold, for å fremme et standpunkt, sak, eller tvinge igjennom en ønsket reaksjon”.

Siden den Norske staten bæljer og skriker om hvor forferdelig mye terrorisme det er i dag, og hvorfor politiet ergo trenger større mandat, både til avlytting, bæring av våpen, osv, osv, osv – Til tross for at all forskning viser at antall mennesker som dør årlig på grunn av terror er synkende i Vest-Europa, så er det liten tvil om at den Norske Staten, og alle dens etater, bruker, sitat; “frykt for å fremme sine standpunkter”.

I tillegg har den Norske Staten ved flere anledninger brukt vold, som “argumentasjonsteknikk”. Dette var spesielt synlig da vi bombet Libya i filler. Men også Afghanistansk intervensjon, Bosnia, og diverse andre “operasjoner” rundt omkring i verden, levner i så måte liten tvil om at Norge er en Terrororganisasjon.

Siden det er ulovlig i følge Norsk lov å finansiere terrorister, så er det ergo per definisjon, ulovlig å betale skatt! Ikke nok med det, men siden det også i følge Norsk Lov er ulovlig å oppfordre til kriminell handling, er det også faktisk ulovlig å oppfordre andre til å betale skatt!

Jeg har akkurat fylt ut min siste selvangivelse. Der skrev jeg at jeg aldri mer kom til å betale skatt, så lenge jeg lever, siden jeg ikke ønsker å, sitat; “finansiere terrorister”. Dagen etterpå, fikk jeg et svar fra skatteetaten, med en referanse, som er; SOL000010870416. Så med andre ord, saken min har nå et saksnummer hos skatteetaten.

Siden jeg ikke ønsker å bryte loven, og heller ikke vil at mine venner skal bryte loven, vil jeg oppfordre alle andre lovlydige Norske statsborgere til å “selvangi” seg selv, og kontakte skatteetaten, og opplyse de om at dere ikke ønsker å finansiere terrorisme, og ergo akter å slutte å betale skatt.

Man ønsker da tross alt å være lovlydige, eller …? 😀

Advertisements

3 thoughts on “Er det lov å betale skatt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s