Er Evolusjonsteorien et produkt av Guddommelig inspirasjon?

secrets-of-the-sixth-editionHvis en følger argumentet til Evolusjonsfundamentalister i dag, så må en erkjenne at de forkaster alle former for “Intelligent Design” (altså “skaperkraft” som ikke kan fundamenteres i evolusjon)

Siden mennesket, helt åpenbart, bruker sine kognitive egenskaper (intelligens) til å påvirke sitt miljø, er ergo en slik forkastelse av ID (Intelligent Design), equivalent med å forkaste troen på at vi er intelligent, siden vi åpenbart selv er “designere” av vårt miljø.

Denne konklusjonen leder en så til at Charles Darwin sin evolusjonsteori i seg selv, umulig kunne vært et produkt av hans intelligens, siden den tross alt er “designet”. Ergo sitter en med det eneste gjenstående alternativet som årsakshypotese for oppdagelsen av evolusjonsteorien, ved å bruke Occam’s Razor; Nemlig at Evolusjonsteorien var et produkt av Guddommelig Inspirasjon.

Ergo kan en si, at ved å fullstendig avvise alle former for Intelligent Design, så har skeptikerne da fullstendig avvist seg selv som kognitive og tenkende individer, og alle ideer vi som art kan ha, må ergo per definisjon være produkter av Guddommelig Inspirasjon.

Med andre ord, beviser skeptikernes egne argumenter, hvis en følger de logiske konsekvensene av de, en “skapende Guddommelig kraft i Universet”.

Så kommer spørsmålet; “Er dette en lokal sannhet utelukkende for alle skeptikerne rundt oss” …? 😉

Altså; Har skeptikerne skapt seg et, sitat; “lokalt optimum”, som i så måte blir deres eget banesår som “art” …? 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s