Da er barne-barnevernsorganisasjonen “Regnbuebarna” etablert!

the-virgin-maryRegnbuebarna” er en barne-barnevernsorganisasjon. Det vil si at den skjermer barn mot overgrep som begås av barnevernet! Organisasjonen har ikke noe organisasjonsnummer. Den har ikke noe hovedkvarter. Den har ikke noe medlemsregister. Den har ingen sjef. Den har ingen sentralisert ledelse eller database! Derfor er den umulig å bekjempe! Å bekjempe oss, er som å sloss mot vann!

MEN, vi har en sjåfør! Og vi har et beredsskapshjem (Velsigne Gud!) som venter på den første familien på flukt! Vi har hjertevarme og glede over å hjelpe! Og vi er *MANGE*! VELDIG MANGE!

Hvis du er på flukt fra barnevernet, og ønsker relokalisering midlertidig for å forhindre overgrep fra barnevernet, barnebortføring og kidnapping der du bor, så kan du sende meg en epost på phosphorusfive@gmail.com, og jeg vil gi deg videre instrukser.

Målet vårt, er å skjerme deg/dere og deres barn, mens vi graver opp “mappa” til alle som er med på overgrepet mot deg i hjemkommunen din, for å bruke denne informasjonen som et pressmiddel, for å få vektskålen tilbake i deres favør, og barnas beste! Hvis vi ikke klarer det, vil vi være behjelpelig med å få dere permanent flyttet til utlandet. Et land hvor den Norske Staten ikke har jurisdiksjon, og ergo ikke kan fortsette sine overgrep mot deg og din familie!

Epost; phosphorusfive@gmail.com!

PS!
NULL DOP!! Hvis mor eller far bruker dop, det være seg enten “gatedop” eller “apotekdop”, vil alt videre samarbeid bli terminert umiddelbart!! Om en har resept på dopen sin eller ikke, er irrelevant!

Advertisements

2 thoughts on “Da er barne-barnevernsorganisasjonen “Regnbuebarna” etablert!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s