Da har Regnbuebarna plass i utlandet!!

regnbue-barna-2Foreløpig til ca. 10-15 mennesker, etterhvert vil vi kunne huse flere! Det vil bli “annerledes” og Taushet er et absolutt kriterie! INGEN må få vite hvor du og din familie er! Men vi har nå minst et beredsskapshjem i Norge, frem til vi får organisert transport til et hemmelig land, hvor du og din lille famile kan få lov å være trygg, mot overgrep fra det offentlige, og spesielt barnevernet!

Men, vi trenger investorer. Vi trenger penger! Flybilletter koster penger! Det samme koster det å huse en familie på flukt! Hvis du er interessert i å donere penger til dette formålet, så vil selvfølgelig all diskresjon opprettholdes, og vi kan finne et stråmannsargument, som du kan lovlig bokføre i regnskapene dine.

Men vi trenger en familie i nød! Vi har allerede all infrastruktur stående klar! Og det eneste vi mangler, er en liten familie i nød, på flukt fra barnevernet!

Rent praktisk betyr det at du bor på hemmelig plass i Norge, i kanskje opp til 3 måneder. Hvis vi så bestemmer oss for å fortsette samarbeidet, vil du bli hjulpet ut av Norge med din familie, til et land hvor det er trygt å bestille flybilletter til din endelige destinasjon.

Husk på for Guds skyld!! Taushet er GULL!!

I fra det øyeblikket du sender meg en epost og ber om hjelp, har jeg bare et eneste kriterie, og det er jeg steinhard på, og det er; TAUSHET!!!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s