WikiBarna, er det løsningen på barnevernet?

barn-av-regnbuen-allsang-youngstorgetHvis alle som har blitt brent av Norsk Barnevern, og andre statlige organisasjoner, hadde stått sammen, så kunne vi faktisk forhindret alle fremtidige barneovergrep, regissert av det offentlige Norge, ganske enkelt!

Det finnes tusenvis av mennesker der ute som ønsker å hjelpe folk i nød, selv når dette kanskje ikke er helt i “henhold” til vedtektene og reguleringene. Mange av disse individene ville vært villige til å hjelpe til med å gjemme en familie på flukt, i en overgangsperiode, mens en annen gren av den samme organisasjonen, kunne etterforsket saksgangen og de impliserte kriminelle individene som var ansvarlig for vedtakene som ødelegger oss, våre barn, og vårt land. I tillegg ville en kunne latt være og fra et juridisk synspunkt inkriminert de som hjelper, ved bruk av “intelligente ord” som “ferie”, “sommerbarn”, osv, som ikke ville implisert at vedkommende som hjelper visste at han ikke helt 100% fulgte “vedtektene”. Det er ikke kriminelt før du *vet* at det er kriminelt 😉

For det verste casene, hvor en rask løsning ikke kan finnes, er det millioner av mennesker i utlandet, utenfor Norges Jurisdiksjon, som også ville vært villig til å ta imot “en ferierende familie” i en periode, og sikkert kunne vært behjelpelig med å etablere en familie på flukt fra terrorregimet til den Norske Staten.

En slik organisasjon vil trenge sikker kommunikasjon og starthjelp gjennom et internasjonalt kontaktnettverk, med forgreningen i alle land. Jeg kan være behjelpelig med begge delene, og er villig til å lage kryptert og sikker kommunikasjon for en slik organisasjon, pro bono (gratis)

Slik kan den initielle kontakten etableres gjennom eksisterende aksjonsgrupper på Facebook, mens all sensitiv kontakt deretter, foregår i kryptert form, på en måte som umuliggjør overvåkning, for å trygge familien som er på flukt. Hvis en familie må forlate Norge, midlertidig, for å forhindre barnekidnapping, så kan man for eksempel leve fint på 2-3.000 kroner per måned i land som Brasil, Mexico, osv. Så noe slikt behøver ikke bli så dyrt som man kanskje tror. Mange av de som har blitt brent av staten, har også hundrevis av utenlandske venner, i land hvor Norge ikke har noe myndighet, og kan sikkert hjelpe til med relokalisering, enten i en periode, eller permanent for en familie i nød.

Så kan andre forgreninger av den samme organisasjonen jobbe med Presse, andre deler med pengeinnsamling, andre deler med folkeopplysning, mediekontakt, jus, osv, osv, osv. Slik vil WikiBarna kunne utvikle seg til å bli en tverrfaglig møteplass, hvor minste felles multiplum for charter, er at man misliker statismens innblanding i vår Guddommelige medfødte rett til Frihet! Punktum!

Ved å bruke samme modell som WikiPedia, i tillegg til enkelte elementer fra WikiLeaks, som kryptering, anonymisering, osv, vil en slik organisasjon kunne i løpet av veldig kort tid, fullstendig låse det Norske Barnevernet, og umuliggjøre den daglige driften deres, og slik resultere i at vi får et grasrotsoppgjør, med demokratiske virkemidler, som faktisk begraver barnevernet.

Hvis noen tilfeldigvis ønsker å ha bygget kommunikasjonssystemer som løser disse oppgavene, og har en PC en plass, som kan stå på hele døgnet, med fast IP addresse, og en eller annen form for Linux/Apache konfigurasjon, så kan jeg utvikle alt en slik organisasjon trenger av tekniske hjelpemidler. Eksempler her er selvfølgelig primært sikre kommunikasjonskanaler. I tillegg kan jeg bistå med et internasjonalt kontaktnettverk, som kan gjøre “first touchdown” for en slik organisasjon. Hvis noen er interessert i dette, så kan de sende meg en epost på phosphorusfive@gmail.com. Men please, ikke noe sensitiv informasjon på den mailen er du snill, den er som du sikkert forstår overvåket av åpenbare grunner!

Advertisements

4 thoughts on “WikiBarna, er det løsningen på barnevernet?

  1. Dette er jeg med på. Sikker kommunikasjon(ende til ende kryptering) finnes det mye av i dag. Bla. mobilen Blackphone.
    Ta kontakt og jeg er med…til og med som fluktsjåfør..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s