Hvilken type informasjon er vi interessert i om barnefjernerne?

spankingJeg har lest mange triste historier om overgrep begått fra bv-ansatte, men beklageligvis er de fleste historiene ubrukelig som pressmiddel for å få de vedtakene vi ønsker. For å forklare hva som er de mest verdifulle historiene, la oss ta et eksempel med “Per Hansen”. Per eksisterer ikke, og er en fiktiv person, konstruert som et eksempel da …

“Per Hansen” er barnevernsansatt. På fritida si er han medlem av den Mormonske Kirke og engasjerer seg i sin lokale Rotary klubb. Per er tilsynelatende lykkelig gift, og har selv barn. Per venter på forfremmelse, og regner med å bli barnevernssjef i løpet av et par måneder. I tillegg er han varaordfører for sitt lokale Arbeiderpartilag.

På fritida si, en gang i måneden, reiser Per til Oslo, hvor han er medlem i en hemmelig homofil spankingbasert sexklubb. En av “oss” klarer å snike seg inn, å ta bilde av Per, mens han leker “hest” med et annet medlem. Aller helst med videoopptak, hvor Per er veldig synlig, mens han roper; “Åhhhh ja! Guuuuud! Der ja!! Der ja!!”

Hva ville Per gjort for å unngå at slike bilder blir delt på Facebook?

Hvis vi hadde hatt slike bilder av Per, ville vi for alle praktiske formål “eid” en Barnevernsavdeling, og kunne diktert samtlige fremtidige vedtak, og alle overgrep i denne kommunen ville med umiddelbar virkning opphørt!

Hvis vi da hadde kontaktet Per, og vist han vårt materiale, kunne vi skapt en situasjon hvor Per hadde måttet velge mellom enten å få hele livet sitt ødelagt, med skilssmisse, utstøtelse fra sin meninghet, sparket fra politikken, og sannsynligvis forbigått på jobben.

Da er hele poenget at vi skal “redde” Per. Ved å love han å ALDRI FORTELLE HVA VI VET! I bytte da, selvfølgelig, for at vi “eier” alle hans fremtidige barnevernsvedtak …

Og snipp, snapp, snute, så sluttet Per å tute …

Advertisements

One thought on “Hvilken type informasjon er vi interessert i om barnefjernerne?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s