Status Regnbuebarna

regnbuebarnaDa har vi beredskapshjem i Troms fylke og Telemark fylke for de som er på flukt fra barnevernet. I tillegg har vi informasjon om bv ansatte i Tromsø og Bergen, som er av relativt ekstremt kompromitterende natur. Vi har også mennesker som er villige til å bevitne dette. Informasjonen inkluderer bruk av Narkotika, drikke seg sanseløse foran sine egne barn og forsikringssvindel.

Dette informasjonen skal selvfølgelig kun brukes i selvforsvar, men er tilgjengelig for de som ønsker å “bevæpne” seg i kampen mot disse etatene. Og poenget med informasjonen er å *ikke* spre den rundt til hele verden, men å bruke den som pressmiddel til å få “banke vett i hodet” på det som er besatt av å fjerne “flisa i dine øyne”.

I tillegg har vi beredskapshjem i Sverige til 150 kroner natta (jeg tror de i Troms og Telemark er gratis), og vi har beredskapshjem i Sør-Amerika, for de som blir tvunget til å permanent flytte ut av Norge. Vi jobber med å få beredskapshjem i Danmark og Ukraina, men er interessert i slike hjem over hele verden.

Vi har også mennesker som kan bistå som “fluktbilsjåfør” over hele Østlandsområdet, og kanskje i Troms regionen. Som tidligere sagt, send meg en epost på phosphorusfive@gmail.com hvis du har noe å tilby, eller trenger vår hjelp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s