Var 22. Juli en barnevernstabbe?

utoeya-22-juliDet er umulig for barnevernet å fraskrive seg ansvaret for 22. Juli. Allerede da Anders Behring Breivik var 4 år gammel, skrev en psykolog en innstilling til barnevernet, hvor han oppfordret de til å omplassere Anders med umiddelbar virkning, siden hans mor ikke var, sitat; “skikket til å ha omsorgen for Anders”. I tillegg ønsket faren til Anders omsorgen for Anders, men ble trenert av lover, reguleringer og vedtak. Slik ble Norsk barneverns inkompetanse den direkte utløsende årsaken til at 77 ungdommer ble skutt og drept den 22. Juli 2011.

Når en så ser alle de sakene hvor barnevernet faktisk omplasserer barn, hvor de ikke burde gjøre dette, så gjenstår spørsmålet; “Hvis barnevernet klarer å fatte feil vedtak 9 av 10 ganger, har de da livets rett?”

For det første omplasserer de ikke der de burde omplassert (åpenbart), i tillegg omplasserer de der de aldri burde gjort det. I så måte, blir barnevernet i seg selv problemet, og ikke løsningen. Slik blir barnevernet til et unyttig monster, uten rett til eksistens.

Hadde barnevernet, og alle de idiotiske barnelovene og reguleringene aldri eksistert i Norge, ville Anders sannsynligvis vokst opp hos sin far, som var en mye mer skikket person til å ha omsorgen for Anders enn hans mor. Da ville 22. Juli aldri ha skjedd.

Derfor jobber vi i Regnbuebarna for en total nedleggelse av barnevernet, med alle tilgjengelig virkemidler. Hvis du ønsker å lese deg opp om vårt arbeide, kan du starte her. Hvis du ønsker å bidra til vårt arbeide, for slik å redusere risikoen for et nytt 22. Juli, så kan du sende oss en epost på phosphorusfive@gmail.com. Vår primære oppgave, er nødhjelp i form av å hjelpe familier med behov for å gjemme seg fra barnevernet. I tillegg til data-innsamling, for å bruke informasjon som et pressmiddel til å omstøte alle vedtak barnevernet gjør, til mors, fars og barns beste.

Vi sitter på et stadig voksende berg med kompromitterende informasjon om ansatte i barnevernet, og vi kan bistå med fluktbilsjåfører, beredskapshjem for familier på flukt, både i Norge og i utlandet, i tillegg til andre tjenester.

Så vår primære oppgave er da å gjemme mor, far og barn, slik at barnevernet ikke kan nå de, til vi har klart å bruke informasjonen vi sitter på om enkeltansatte i barnevernet, til å tvinge frem en omstøtelse av eksisterende vedtak. Vi pensjonerer vår virksomhet når barnevernet er oppløst ved dom, og illegalisert som institusjon i Norge! Punktum! Fram til da, er vi krigere for barns rettigheter i Norge!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s