Ble Frank Foldin rundstjælt av Acta?

frank-foldinMøt Frank Foldin. Frank er en fantastisk fyr. En nær venn, og en fantastisk mann. I dag driver Frank et reiseselskap som heter “Pegasus”. Det nesten ingen vet om Frank, er at han ble rundstjålet av Acta for noen år siden.

Frank hadde betalt på forskudd flere millioner for å få bygget seg et hus. Frank hadde spesifikt valgt tomten, siden den lå ved vannet, og Frank er glad i å padle.

Bak huset til Frank, var det en “rik familie” som hadde sett seg ut tomt. De bygde et fantastisk stort hus der, og syntes nok at det var litt “leit” at Frank skulle bygge sitt hus foran deres. Dette ville tross alt ødelagt havutsikten deres.

I så måte er det litt “pussig” at noen “plutselig” fant en fredet blomst, akkurat på tomten til Frank. Slik ble huset til Frank kondemnert, før Frank fikk så mye som tatt et spadetak. I nesten et år etter dette, ble Frank tvunget til å bo i bilen sin, og holdt nesten på å fryse i hjel.

Frank hadde blitt rundstjælt, for alt han eide og hadde, og satt igjen med en tomt, hvor det vokste “fine blomster”, som han ikke fikk lov av staten å tulle med …

Var det en sammenheng her mellom de “rike naboene” til Frank og denne blomsten …?

Hva tror du …?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s