Siste artikkelen min

Jeg tror denne taler for seg selv. Den ble spilt inn ca. 2 uker før jeg ble arrestert for 5. gang, og endte opp 6 måneder på Ringerike Fengsel …

Advertisements

One thought on “Siste artikkelen min

 1. Det er liten tvil om at du er utsatt for et sinnsykt overgrep av bl.a. norsk presse og norske domstoler. Det som er så leit er hvor liten evne disse (og deres dommer-kollegaer) har til å komme en i møte når det i etterkant blir avslørt hva de har gjort. Feigheten og kynismen ser dessverre ut til å dyrkes i stort monn.

  Det er også svært leit at mennesker flest ser ut til å ha store problemer med å ta inn over seg hva som skjer i det norske samfunnet – f.eks. overgrep av denne type. Antakelig må de fleste selv ha kjent på kroppen og sinnet hva slags faenskap norsk presse og norske domstoler er i stand til, før man kan ta inn over seg at dette faktisk kan skje andre. Dette fører antakeligvis til at vi som kjemper for et mer rettferdig system, blir svært underlegne tallmessig. Med en lobotomert rikspresse som er pissredde for å ikke være politisk korrekt, og pissredde for å drive med skikkelig gravejournalistikk, er det den alternative pressen som må drive frem informasjonen og endringen til det bedre. Man kan vel på mange måter si at den norske rikspressen har utviklet seg til å bli en feig, handlingslammet og tannløs 4. statsmakt.

  En forunderlig greie er hvordan flere norske dommere kan se seg selv i hvitøyet om morran, dag etter dag, til tross for at de MÅ VITE at de har begått alvorlige overgrep mot enkeltmennesker i rettssalen via de kjennelser, avvisninger og dommer de har skrevet – og at de samme dommere ikke selv bidrar aktivt til å få rettet opp den urett de har begått.

  Her er min opplevelse med ett av norges verste nett-troll, nettstalkere og nettmobbere. Det er også en historie om min opplevelse med deler av norsk presse og norske domstoler. Jeg kan skrive under på at inkompetansen, kynismen, lovbruddene og feilgrepene fra norsk presse og norske domstoler er svært alvorlig.

  Justismordet og rettsfarsen – Øivind Bergh vs. Tore B. Krudtaa
  https://rettsfarsen.wordpress.com/2016/04/04/nettmobber-oivind-bergh-justismordet-og-rettsfarsen/

  Gir bioroboter i domstolene besparelser, økt effektivitet og flere justismord?
  https://rettsfarsen.wordpress.com/2016/04/04/bioroboter-i-domstolene-gir-besparelser-okt-effektivitet-og-flere-justismord/

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s