Er jeg Løgnens Evangelist?

truth-and-liesJeg er sannsynligvis Norgeshistoriens best dokumenterte løgner. Dette er forøvrig en tittel jeg ikke er så rent lite stolt over heller! Blant annet klarte jeg å lure NRK Østafjells til å trykke et “homointervju” med meg. I tillegg klarte jeg å overbevise TV2 om at jeg var direktør for Norwegian Crop Circle Investigation Groups, og at jeg og en kompis hadde funnet en kornsirkel i Porsgrunn.

For å forstå hvorfor dette gjør meg stolt, må du først forstå at det finnes to typer løgner. Det finnes den typen som er konstruert for å skade sin bror eller søster, og det finnes den som er konstruert for å redde sin bror eller søster.

Et eksempel på det første, er når noen fyller ut en bekymringsmelding til Mattilsynet, og lyver, og forteller at en nabo har gjort en syk ved å servere vårruller til en. Et eksempel på det siste, kan illustreres ved hvordan jeg ville løyet, uten engang å tenke meg to ganger om, hvis jeg hadde holdt skjult en familie på flukt fra barnevernet, og politiet hadde banket på døra mi.

Faktum er, at slik staten oppfører seg i dag, så mener jeg det er en Hellig Plikt for alle Norske borgere å aldri fortelle staten Sannheten! Derfor forsøker jeg å lyve så mye som jeg kan til staten. Jeg oppfordrer også alle andre til å gjøre det samme. Hvis du lurer på hvorfor, kan du lese deg opp om familien som nettopp fikk stjålet 5 barn fra barnevernet, fordi de fortalte Sannheten!

Sannheten er noe en fortjener, og staten i sin nåværende form, har rett og slett ikke gjort seg fortjent til den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s