Er Jesus sønn av Satan?

jesus-4Det har vært mange Facebook delinger den siste tiden i vennekretsen min, hvor Paven får gjennomgå fordi han skal ha sagt at Jesus var sønn av Satan, og at Jesus var Lucifer. Jeg tvert imot ønsker å berømme Paven for sitt arbeide her, for å fortelle Sannheten om Jesus!

For å forstå hvofor, er det viktig at vi leser Bibelen på originalspråket. I de Greske Evangeliene om Jesus for eksempel, så omtales Jesus konsekvent ved tittelen “phosphorus”. Dette er Gresk, og betyr; “Lysbringeren”. Lysbringeren på Latin, blir som vi alle vet; “Lucifer”. I tillegg er Johannes Åpenbaring fylt over til randen med kondentasjoner om “Morgenstjernen” som analogier for Jesus makt ved sin tilbakekomst. Morgenstjernen er navnet på planeten Venus, som igjen heter Lucifer på Latin.

Men viktigere enn disse faktorene, er fakta rundt Jesus fødsel. Hvis en velger å tro at Jomfrufødsler er umulige, så sitter en igjen med en løgn; Løgnen om Jomfrufødselen. Dog så hadde Jesus aldri blitt født, hvis det ikke hadde vært for denne løgnen. Rett og slett fordi Maria ville blitt stenet til døde før fødselen, fordi det var ulovlig å ha sex før ekteskapet i Jerusalem for 2.000 år siden.

Så uavhengig av hva en tenker om farskapet til Jesus, så sitter en igjen med at paradoks. Dette paradokset er at “hvis Jesus hadde en Himmelsk far, så var dette løgnens far!” Og siden vi alle vet at Satan er løgnens far, må ergo Satan ha vært Jesus far!

Paradokset er at dette eliminerer alle konflikter mellom Islam og Kristendom, som har kranglet om farskapet til Jesus i snart 1.400 år. Rett og slett, fordi dette er en Himmelsk Far som både Muslimene og de Kristne kan være enige om! I tillegg er de eneste kildene man behøver å bruke for å finne ut Sannheten om dette farskapet Bibelen. Noe som betyr at Muslimer blir tvunget til å anerkjenne Bibelen som en Hellig Bok, for å finne ut Sannheten om Jesus!

Så ved å avgjøre farskapet til Jesus, har vi paradoksalt løst en 1.400 års gammel konflikt, mellom to av de mest agressive religionene som denne jord noensinne har sett!

Så med andre ord; Jesus er sønn av Satan!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s