Hvordan bli en Jeger?

hunterMange har kontaktet meg for å få gode råd om hvordan jakte på både pedofile, og alle mulige andre slags uhumskheter, rundt omkring i vårt ellers så flotte land. Så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om dette temaet, på generell basis.

Det første du må erkjenne, er at byttet ditt, også er jeger. Når du forstår dette, kan du legge ut “åte”, litt på samme måten som man tar med seg agn på fisketur. Hvis du jakter på pedofile for eksempel, så kan du lage en falsk Facebook profil, hvor du hevder å være 14 år, mens du deler bamser og kosedyr og sånt no. Så besøker du grupper, hvor du mistenker at det er pedofile, og bare rett og slett legger ut “agnet” ditt. Slik appellerer du til deres jaktinstinkter, og kan lokke de over i ditt terreng, hvor du allerede er godt kjent, og har lagt ut en hel drøss med feller på forhånd.

Uansett hva du jakter på, så er trikset å gjøre seg “liten” og “ufarlig”. Kun slik kan du lokke trollene ut av hulene sine, og ut i dagslys, hvor deres egne handlinger forvandler de til sten!

I tillegg lønner det seg å kjenne til litt generell kampstrategi. For eksempel, så er det en Kung-Fu stilart, hvor utøveren later som om han er full, for å la motstanderen undervurdere han, og tro at han kan enkelt overvinne han, uten bruk av særlig mye makt. En av verdens mest kjente Samuraier, vant over sin bitreste fiende, med en bambus stokk, ved at fienden hans mistet hodet, fordi han følte det var en personlig fornærmelse at hans egen motstander hadde møtt opp med en trepinne til en sverdkamp. På forhånd hadde vinneren av denne kampen, selvfølgelig sørget for at hans bambuspinne var 30 cm lengre enn motstanderens Katana, og slik kunne han hogge først, ved å skjule lengden på pinnen sin.

Studer også din fiende. Hvis du kjemper mot staten for eksempel, så er det alfa og omega at du setter deg inn i lover og reguleringer. For eksempel, så har du lov til å filme i ditt eget hjem. Mange politimenn vil fortsatt nekte deg dette, med unnskyldningen om at du “forhindrer politiets arbeide”. For å imøtekomme dette, kan du skjule det faktumet at du filmer. Dette er en strategi jeg har brukt mange ganger med suksess. Aldri avslør dine viktigste og største våpen.

Din fiendes fiende er din venn! Ofte vil du finne merkelige allianser ettersom din jakt strider fremover. Ofte vil mennesker som du i utgangspunktet aldri ville hatt noe særlig til felles med, bli dine nærmeste allierte, i din kamp mot ditt bytte! ALDRI, jeg repeterer ALDRI la en jaktbror ligge igjen på slagmarken! Da mister du ALL troverdighet, og skaper deg nye og unødvendige fiender. Alle skal ut av slagmarken, om du så må bære de med dine egne hender! Kun slik vil du finne ekte allierte, som er villig til å stole på deg, og som du kan selv stole på!

Studer krigskunst, generaler som Zun Tsu har fortsatt i dag en uvurdelig posisjon for å lære deg krigskunst. De fleste elementene i slike bøker, er også tidløse, selv i en tidsalder hvor våpnene har helt andre karakter enn de hadde for 900 år siden.

Hvis du forbereder deg godt, og aldri gir deg, så er seier din skjebne! Her er en liten affirmasjon du kan bruke, og repetere for deg selv, daglig for å gi deg selv den motivasjonen du trenger for å felle ditt bytte;

“Jeg er uovervinnelig. Jeg er jegeren, og jeg jakter til byttet mitt ligger i bakken! Jeg står skulder til skulder ved mine jaktbrødre, og legger ned uansett hvilke bytte som måtte komme ut av mørket imot meg! Jeg er Dragedreperen! Jeg er vinneren! Jeg er sterk! Jeg er modig! Og jeg gir meg, aldri, aldri, aldri, aldri! Jeg er en Jeger! Det er mange slike som meg der ute. Når vi jakter, er vi en! En tanke! En plan! En flokk! Ett mål! Vi forvirrer byttet vårt, ved å springe rundt det, og vekselsvis late som om vi er svake, og sterke, for å lokke eller skremme det i den retningen vi ønsker at det skal gå, til det faller i bakken av sin egen tyngde! Jeg er en Jeger, og jeg er uovervinnelig!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s